Hyreslägenheter i Hyllie, Frigg 1

1 ledig bostad

I Hyllie i Malmö har vi 71 moderna och attraktiva hyreslägenheter i kvarteret Frigg 1. Lägenheterna är i storleken 2-4 rum och kök. Att bo i Hyllie är att bo bekymmersfritt och bekvämt gällande service, kommunikation, nöjen och mycket mer. Här bor man attraktivt klimatsmart nära parker och grönområden och har goda möjligheter till rekreation och träning. Skola och barnomsorg finns i närområdet. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Malmö.

Fakta

Rum 2-4 rum och kök
Boarea 50-87 kvm
Antal 71
Byggår 2018
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Lediga bostäder

Skåne län / Malmö kommun / Malmö

Bures gata 1 A

2 rok 55 kvm 10276 kr/mån

Hyreslägenheterna i Hyllie i Malmö

Kvarteret Frigg 1 erbjuder ett hus med 71 lägenheter på 2–4 rum och kök. I huset finns allt från 2:or om 50-55 kvadrat till ljusa, hemtrevliga 3:or om 71-74 kvadrat, charmiga 4:or om 87 kvadrat. Husen har en fasad av gediget tegel som pryder fasaderna vackert i ett flerfamiljshus om 4-5 våningar. 

Lägenhetsinformation

Innanför tröskeln väntar vitmålade väggar och ekparkett i samtliga rum. Ett modernt Marbodalkök med vita släta luckor och en grå bänkskiva av laminat. Det finns snygga bekvämligheter som spis med induktionshäll samt varmluftsugn och diskmaskin.

Ett rymligt badrum som givetvis är tillgänglighetsanpassat. Vita helkaklade väggar och grått klinkers på golvet. Vikbara duschväggar av glas. Tvättställ i keramik. Spegel med belysning och eluttag. Tre och fyrarumslägenheter har tvättmaskin och torktumlare medan tvårumslägenheter i stället har kombimaskin i badrummet.

Förråd finns i lägenheterna, däremot finns inga vinds- eller källarförråd.

I hyran ingår värme, kall- och varmvatten. El tillkommer efter uppmätt förbrukning (IMD). Avgift för bredband, bredbands-tv och bredbandstelefoni från Telia tillkommer och går inte att välja bort. Bredbands-tv som ingår är Telias paket ”Lagom” och bredbandshastigheten är 100/10 Mbit/s.

Innergården är ett grönt rum som består av rik växtlighet av träd och vackra buskar. Här finns möjlighet till social samvaro med plats för lek, vistelse och gemenskap. Cykelparkering finns i cykelförråd i bottenplan.

Balkong och uteplats

Alla fyror och i princip alla treor har balkong. Även många av tvåorna har balkong, men några av dem är en utökad fransk balkong.

Parkering

Parkeringsmöjligheter för bil finns i intilliggande parkeringshus. Om du önskar hyra parkeringsplats kontaktar du P-Malmö. Även bilpool finns att tillgå och som hyresgäst får du gratis medlemskap i bilpoolen.

Om området

Hyllie är ett av Malmös absolut bästa lägen med utmärkta kommunikationer med tåg, buss, bil och cykel. Parkeringsmöjligheter för bil finns i intilliggande parkeringshus och bilpool finns i området. Bostadskvarteret ligger nära Emporia köpcentrum med mer än 200 butiker, restauranger, caféer, systembolag, apotek och matbutiker.

Kvarteret är centralt och vackert beläget med närhet till Hyllie Vattenpark, Hyllie sportcenter och grönområden. Här har du också närhet till Malmö Arena, mässhallar, hotell, kontor, nytt badhus, nya förskolor, skolor och mycket mera.

I hjärtat av Hyllie ligger Hyllie Stationstorg som erbjuder bra kommunikationsmöjligheter via flera stadsbusslinjer och tåg. Vill man ta sig in till Centralstationen i Malmö tar det 7 minuter och till Triangeln 3 minuter. Tåget tar dig även till Kastrup på bara 13 minuter och till Köpenhamn tar det knappt en halvtimme. 

Riksbyggens bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Malmö

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor