Hyreslägenheter i Torekov

Vi planerar att bygga hyreslägenheter i kvarteret Kappelhamn i Torekov. Husen kommer att ligger bara 650 meter från Morgonbryggan i Torekov. Preliminär byggstart är kvartal ett 2024 och preliminär inflyttning kvartal två 2026. Det går inte att ställa sig i kö ännu.

 

 

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 35-66 kvm
Antal 18
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Hyreslägenheterna i Torekov

HR, Kappelhamn kommer att bestå av tre smäckra hus i två våningar med sex lägenheter i varje hus, totalt 18 hyreslägenheter med semesterkänsla. Lägenheterna om ett till tre rum och kök är i storlekarna 35 - 66 kvm.

Här kommer att ges en unik möjlighet att bo vid havet på Skånes nordvästspets. I kvarteret Kappelhamn kan du hitta ditt eget smultronställe på vackra Bjärehalvön, med badrocksavstånd till morgonbryggan och semesterkänsla hela året. 

Det lilla gemytliga fiskeläget Torekov längst ut på skånska Bjärehalvön förvandlas sommartid till ett semesterparadis för tillresande från både Sverige och kontinenten.

På centralt läge i Torekov har Riksbyggen fått den unika möjligheten att utveckla ett nytt kvarter med  hyresrätter samt etagehus med äganderätt. Här ska vi skapa attraktiva lägenheter för dig som söker ett bekvämt och modernt  boende.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Om området

Torekov har mycket att erbjuda för dig som vill njuta av vacker natur och gemytlig bykänsla året runt. Sommartid blommar hela Bjärehalvön upp och bjuder med ett myllrande folkliv och upplevelser både på land och till havs. När Båstad fylls av nöjeslystet festfolket, tennisturneringar och turister behåller Torekov sin mer avslappnade och familjära atmosfär. Hit kommer man mer för avkoppling än för barhäng och mer för att umgås med familj och vänner än att trängas med det vackra folket.

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor

Riksbyggens bostäder i Torekov

I Torekov finns både hyreslägenheter och egna hem. Ta en titt på våra bostäder och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostäder i Torekov