Hyreslägenheter i Helsingborg, Körsbärslunden

1 ledig bostad

I Helsingborg finns 111 hyreslägenheter om ett till tre rum och kök. Huset ligger på Regementsvägen i höjd med ICA Maxi. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Helsingborg.

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Antal 149
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Lediga bostäder

Skåne län / Helsingborg kommun / Helsingborg

Regementsvägen 10A

2 rok 55 kvm 7694 kr/mån

Hyreslägenheterna i Helsingborg

Totalt finns det 149 lägenheter i två fastigheter i Drottninghög. Av dessa är 38 bostadsrätter och 111 hyreslägenheter. Hyreslägenheterna finns i storlekarna ett till tre rum och kök. Fastigheterna ligger på Regementsvägen i höjd med Ica Maxi. 

Vi har kunnat nyttja det statliga investeringsstödet vilket gör att hyrorna blir lägre än det hade blivit om vi inte fått stödet. Anmäl intresse om du vill hyra lägenhet i Helsingborg.

Lägenhetsinformation

Förråd finns i lägenheterna. Det finns även enstaka mindre förråd på bottenvåningen att hyra.

Det finns ingen gemensam tvättstuga men samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin beroende på storlek. Dessutom finns diskmaskin i alla lägenheter.

TV och bredband

Telias basutbud (SVT 1, SVT2, TV 4, Barnkanalen, Kunskapskanalen) ingår i hyran. Fastigheten är ansluten till stadsnätet och du väljer själv egen leverantör för bredband och TV om du inte vill fortsätta med Telia. Boxen från Telia tillhör dock lägenheten och ska förvaras i densamma.

Porttelefon finns i huset med enhet på väggen i lgh. Postboxar finns i entrén och tidningshållare utanför respektive lägenhet.

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter har egen balkong och/eller uteplats.

Parkering

Samfällighetsföreningen har tre bilpoolsplatser, två handikapplatser, tolv parkeringsplatser samt 34 garageplatser som hyresgäster och bostadsrättsinnehavare delar på.

Om området Drottninghög

Hyreslägenheterna ligger på Regementsgatan i stadsdelen Drottninghög strax nordöst om Helsingborg. Här har du nära till allt det väsentliga: flertalet matbutiker, vårdcentral, apotek, bageri och postservice. I det barnvänliga området ligger även Drottninghögsskolan med klasserna F-6.

Drottninghög bjuder på gott om grönytor, bland annat Drottninghögsparken med både beachvolleyboll-plan och utegym. Även fotbollsplan och flertalet lekplatser finns i närheten. 

Närheten till Helsingborg gör det enkelt för dig som måste pendla, och med buss tar du dig in till Helsingborg C på cirka 20 minuter.

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor

Riksbyggens bostadsrätter i Helsingborg

I Helsingborg finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Helsingborg