Hyreslägenheter i Helsingborg, Körsbärslunden

I Helsingborg finns 111 hyreslägenheter om ett till tre rum och kök. Huset ligger på Regementsvägen i höjd med ICA Maxi. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Helsingborg.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens uthyrningsregler

Boplats Syd hjälper till med förmedlingen av de lägenheter som inte varit uthyrda sedan tidigare. Ansök här.

Bostadsfakta

Avgift 5 550-9 700 kr/mån
Rum 1-3 rum och kök
Antal 149

Hyreslägenheterna i Helsingborg

Totalt finns det 149 lägenheter i två fastigheter  i Drottninghög. Av dessa är 38 bostadsrätter och 111 hyreslägenheter. Hyreslägenheterna finns i storlekarna ett till tre rum och kök. Fastigheterna ligger på Regementsvägen i höjd med Ica Maxi. 

Vi har kunnat nyttja det statliga investeringsstödet vilket gör att hyrorna blir lägre än det hade blivit om vi inte fått stödet. Anmäl intresse om du vill hyra lägenhet i Helsingborg.

Lägenhetsinformation

Förråd finns i lägenheterna. Det finns även enstaka mindre förråd på bottenvåningen att hyra.

Det finns ingen gemensam tvättstuga men samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin beroende på storlek. Dessutom finns diskmaskin i alla lägenheter.

TV och bredband

Telias basutbud (SVT 1, SVT2, TV 4, Barnkanalen, Kunskapskanalen) ingår i hyran. Fastigheten är ansluten till stadsnätet och du väljer själv egen leverantör för bredband och TV om du inte vill fortsätta med Telia. Boxen från Telia tillhör dock lägenheten och ska förvaras i densamma.

Porttelefon finns i huset med enhet på väggen i lgh. Postboxar finns i entrén och tidningshållare utanför respektive lägenhet.

Parkering

Samfällighetsföreningen har tre bilpoolsplatser, två handikapplatser, tolv parkeringsplatser samt 34 garageplatser som hyresgäster och brf-ägare delar på.

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter har egen balkong och/eller uteplats.

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter har egen balkong och/eller uteplats.

Om området Drottninghög

Hyreslägenheterna ligger på Regementsgatan i stadsdelen Drottninghög strax nordöst om Helsingborg. Här har du nära till allt det väsentliga: flertalet matbutiker, vårdcentral, apotek, bageri och postservice. I det barnvänliga området ligger även Drottninghögsskolan med klasserna F-6.

Drottninghög bjuder på gott om grönytor, bland annat Drottninghögsparken med både beachvolleyboll-plan och utegym. Även fotbollsplan och flertalet lekplatser finns i närheten. 

Närheten till Helsingborg gör det enkelt för dig som måste pendla, och med buss tar du dig in till Helsingborg C på cirka 20 minuter.

Riksbyggens bostadsrätter i Helsingborg

I Helsingborg finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.