Anmäl intresse

I Norrboda i Kungsängen finns 139 nyproducerade hyresrätter i storlekarna 1-4 rum och kök om 37-89 kvm. Nära natur och kommunikationer.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Avgift 6 965-13 623 kr/mån
Rum 1-4 rum och kök
Boarea 38-89 kvm
Antal 139
Byggår 2018

Lägenhetsinredning

Hyresrätterna är smart planerade så att varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Lägenheterna har stort ljusinsläpp och de flesta har balkong eller uteplats. Samtliga lägenheter har även genomgående parkettgolv, helkaklade badrum samt både tvätt- och torktumlare.

I Norrboda finns det boenden i olika storlekar, allt ifrån ettor på 37,5 kvm till fyror på nästan 90 kvm. Självklart finns det även rymliga vindsförråd till alla lägenheter samt barnvagnsförråd och cykelparkering.

Fakta 

Värme och kallvatten ingår i hyran. Elkostnad och varmvatten har IMD och debiteras separat.

Balkong och uteplats

De flesta lägenheter har balkong eller uteplats.

Balkong och uteplats

De flesta lägenheter har balkong eller uteplats.

Om Norrboda

Norrboda ligger nära naturen. I Lillsjöbadet kan du på sommaren både bad och fiska och på vintern finns isrink, skidspår och långfärdsskridskobana. I närområdet finns även hela tre golfbanor.

I kvarteret byggs nu en ny handelsplats. Redan nu finns matbutiker, apotek och restauranger.

Riksbyggens bostadsrätter i Stockholmsområdet

Vi har även bostadsrätter i Stockholmsområdet. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan för att få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Stockholmsområdet