Hyreslägenheter på Frösön, Gimle

1 ledig bostad

Nyproducerade yteffektiva hyreslägenheter på Frösön på mellan 1-3 rum och kök. Bo nära både naturen och centrala Östersund.

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 32-67 kvm
Antal 114
Byggår 2022
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Lediga bostäder

Jämtlands län / Östersund kommun / Frösön

Önevägen 208

1 rok 37 kvm 5558 kr/mån

Hyreslägenheterna på Frösön

Husen

De fyra solitära flerbostadshusen placeras med generösa omgivande ytor för att ge ett inbjudande och öppet intryck utifrån, men även för att maximera utsikten från lägenheterna. Med hög kvalitet bäddas bostäderna varsamt in i naturen och omges av gröna ytor för lek och aktivitet men även för avkoppling och sinnesro.

Lägenhetsinformation

De kvadratsmarta lägenheterna har genomtänkta planlösningar med hög standard. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och alla har balkonger eller uteplatser som möter naturen. En välkomnande entré, med gott om plats för förvaring, möter dig när du kommer hem.

Planlösningarna domineras av öppna ytor som förenar kök och vardagsrum. Materialvalen är genomgående av hög kvalitet och vitvaror av kända varumärken ingår. 

Lägenheterna har golv i eklaminat och målade vita väggar. Snickerierna är vitmålade och innerdörrarna är släta trädörrar. Lägenheterna har säkerhetsdörrar.

Kök
Köksluckorna är släta och vitlackade. Bänkskivan är i laminat i mörk kulör. Dubbel diskho i rostfritt stål. Belysning ledlist under väggskåp. Stänkskydd i glas.

Badrum
Golv klinker, 100x100 mörkgrå.  Väggar våtrumsskiva fibo 200x300 vita. Kommod och duschskåp med spegel och belysning. Krokar, handukshållare och toapappershållare i rostfritt stål. I badrummen är förberett för tvätt/torkpelare.

Gemensamma utrymmen
I källaren finns rymliga förråd till varje lägenhet, barnvagnsrum och ytterligare plats för cykelförvaring, utöver de otaliga cykelställ som finns under tak och i cykelrum på gården. I källaren finns gemensam tvättstuga.

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Om Frösön

Går du en kvart österut på Frösön är du snart på Stortorget i Östersund och går du istället västerut är du mitt på landsbygden.  Frösön består av flera populära bostadsområden med villor, barnvänliga lekområden och en hel del sjönära lägen.

I Valla centrum finns livsmedelsaffär, skola och bibliotek. Läget vid Storsjön passar bra både för fiske och båtliv. På ön finns det även gott om strövområden, ridskola, två skolor, två slalombackar samt en golfbana. På sommaren lockar Frösö zoo och nöjespark både barn och vuxna. 

Frösön trafikeras av inte mindre än fem busslinjer och har även en flygplats. Cykel- och gångstråken från ön in till Östersund centrum är väl utbyggda.

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor