Hyreslägenheter i Östersund, Parketten 6

Kvarteret Parketten 6 ligger i Skogsmon utanför Östersund och består av hyreslägenheter fördelat på sju flerbostadshus. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Östersund.

Bostadsfakta

Avgift 5 100-9 000 kr/mån
Rum 2-5 rum och kök
Area 67-114 kvm
Antal 68
Byggår 1989

Hyresfastigheterna i Östersund

Kvarteret Parketten 6 ligger i Skogsmon i Torvalla strax utanför Östersund och består av sju flerbostadshus. Husen är byggda 1989 i två våningar och lägenheterna har alla egen ingång.  I området finns en kvarterslokal och två tvättstugor.

Lägehetsinformation

Varierande standard med plastmattor i större delen av lägenheterna. Alla lägenheten på andra våningen har balkong. De större lägenheterna har en egen uteplats.

Parkering

Parkeringsplatser och garage finns i två områden, ett mot Skogvaktarvägen och ett mot Skogsbruksvägen, båda med infart från Skogvaktarvägen. I övrigt är området fritt från biltrafik.

Balkong och uteplats

Balkong på andra våningen. De större lägenheterna har en egen uteplats.

Balkong och uteplats

Balkong på andra våningen. De större lägenheterna har en egen uteplats.

Om området

Hyresrätterna ligger åtta km söder om Östersunds centrum. Här finns många fina elljusspår för löpning, promenader och längdskidåkning. Grundskola, fritidsgård och kyrka finns bara ett stenkast bort. Livsmedelsbutik, hälsocentral, pizzeria och mycket annat finns i Torvalla centrum. Och om man inte nöjer sig med detta finns det även bra bussförbindelser in till Östersunds centrum.