Hyreslägenheter i Östersund, Parketten 6

1 ledig bostad

Kvarteret Parketten 6 ligger i Skogsmon utanför Östersund och består av hyreslägenheter fördelat på sju flerbostadshus. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Östersund.

Fakta

Rum 2-5 rum och kök
Boarea 67-114 kvm
Antal 68
Byggår 1989
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Lediga bostäder

Jämtlands län / Östersund kommun / Östersund

Skogvaktarvägen 123

3 rok 86 kvm 7122 kr/mån

Hyresfastigheterna i Östersund

Kvarteret Parketten 6 ligger i Skogsmon i Torvalla strax utanför Östersund och består av sju flerbostadshus. Husen är byggda 1989 i två våningar och lägenheterna har alla egen ingång.  I området finns en kvarterslokal och två tvättstugor.

Lägenhetsinformation

Varierande standard med plastmattor i större delen av lägenheterna. Alla lägenheten på andra våningen har balkong. De större lägenheterna har en egen uteplats.

Balkong och uteplats

Balkong på andra våningen. De större lägenheterna har en egen uteplats.

Parkering

Parkeringsplatser och garage finns i två områden, ett mot Skogvaktarvägen och ett mot Skogsbruksvägen, båda med infart från Skogvaktarvägen. I övrigt är området fritt från biltrafik.

Om området

Hyresrätterna ligger åtta km söder om Östersunds centrum. Här finns många fina elljusspår för löpning, promenader och längdskidåkning. Grundskola, fritidsgård och kyrka finns bara ett stenkast bort. Livsmedelsbutik, hälsocentral, pizzeria och mycket annat finns i Torvalla centrum. Och om man inte nöjer sig med detta finns det även bra bussförbindelser in till Östersunds centrum.

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor