Hyreslägenheter i Östersund, Ängsbetet 4

Anmäl intresse

Kvarteret Ängsbetet ligger i bortre delen av Torvalla. Hyreslägenheterna har nära till skola och natur. Välkommen med din intresseanmälan!

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Boarea 112 kvm
Antal 32
Byggår 1992

Hyresfastigheten Ängsbetet 4i Östersund

Husen är byggd 1992 och det finns 32 hyreslägenheter. Varje lägenhet har garage i anslutning till huset samt en tomtyta vid entrén och på baksidan huset. Det finns ett kvartershus som innehåller tvättstuga, samlingslokal och bastu.

Lägenhetsinformation

Varierande standard med plastmattor i större delen av lägenheterna. Varje lägenhet har garage i anslutning till huset samt en tomtyta vid entrén och på baksidan huset.

Parkering

Det finns 32 parkeringsplatser.

Om området

Ängsbetet ligger 10 km söder om Östersunds centrum. Här finns många fina elljusspår för löpning, promenader och längdskidåkning. Ängsmoskolan som har barnomsorg och skola för årskurs 1-9, fritidsgård och kyrka finns bara ett stenkast bort.

Livsmedelsbutik, hälsocentral, pizzeria och mycket annat finns i Torvalla centrum. Och om man inte nöjer sig med detta finns det även bra bussförbindelser in till Östersunds centrum.