Hyreslägenheter i Östersund, Apotekaren 7

Anmäl intresse

Apotekaren 7 är en hyresfastighet med elva hyreslägenheter på mellan ett till fyra rum och kök mitt i Östersund. Huset är beläget precis vid badhusparken intill Storsjön vilket ger dig ett härligt centralt läge mellan hav, natur och stad. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Östersund.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 23-138 kvm
Byggår 1920

Hyreslägenheterna i Östersund

Huset är byggt 1920 och har tegelfasad. Hyreslägenheterna har 20-talscharm med praktiska detaljer för din bekvämlighet. I markplan på huset finns det ett antal butiker och restauranger. Vill du åt ett större utbud är Stortorget beläget några minuters promenad bort med all service du kan tänkas behöva.

Ingår i hyran:

  • Värme, varm- och kallvatten ingår i hyran
  • El ingår inte i hyran
  • Fiber inkopplat i fastigheten. Valfri operatör

Lägenhetsinformation

Varierande standard med plastmattor i större delen av lägenheterna. Några lägenheter har nyligen renoverats.

Parkering

Det finns cirka 110 garageplatser i källaren.

Balkong

Alla lägenheter om tre till fem rum och kök har balkong.

Balkong

Alla lägenheter om tre till fem rum och kök har balkong.

Om området

De centralt belägna hyreslägenheterna ligger alldeles intill Stortorget, ett hyreshus mitt i hjärtat av Östersund. Här bor du mitt i city med närhet till det mesta. Utanför entrén breder restauranger, shopping och citys utbud sig ut. Runt hörnet kan du även njuta av badhusparken och Storsjön.