Hyreslägenheter i Östersund, Filialbanken 1

Anmäl intresse

Hyreslägenheterna i Östersund ligger centralt med sjöutsikt mot Storsjön. Med en kort promenad uppför backen så har du city och stadens utbud. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Östersund.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Rum 1-6 rum och kök
Boarea 26-190 kvm
Antal 16
Byggår 1912

Hyresfastigheten Filialbanken i Östersund

Huset som har 16 hyreslägenheter uppfördes 1912 och är en vacker träfastighet precis intill vattnet. Det finns lägenheter i storlekarna ett, två och sex rum och kök. Fastigheten Filialbanken har kallats en av Östersunds vackraste fastigheter. Hela huset har en charmig sekelskiftesatmosfär.
Fastigheten där det finns två hyreslägenheter uppfördes 1912 och är en vacker träfastighet precis intill vattnet. Fastigheten Filialbanken har kallats en av Östersunds vackraste fastigheter. Hela huset har en charmig sekelskiftesatmosfär.

  • Tvättstuga i huset på Strandgatan 18.
  • Värme, varm- och kallvatten ingår i hyran.
  • Eget elabonnemang.
  • Fastigheten är kopplad till Tele2. Just nu tecknas TV- och internetabonnemang via dem. Fiber är på gång.
  • Förråd ingår i varje lägenhet.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna har varierande standard med plastmattor, trägolv och högt i tak.

Parkering

Det finns elva parkeringsplatser.

Centrala Östersund

Hyreslägenheterna är centralt belägna precis intill Storsjön och med Hamngatan och all dess butiker och utbud runt hörnet. Det är gångavstånd till Mittuniversitetet.  Ett hyreshus mitt i hjärtat av Östersund.