Hyreslägenheter i Östersund, Lugnet

Anmäl intresse

Längst upp på Stadsdel Norr, med cirka tio minuters promenadväg till Östersunds centrum ligger hyreslägenheterna i kvarteret Lugnet. Anmäl intresse om du söker en hyreslägenhet i Östersund.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 28-70 kvm

Hyresfastigheten Lugnet i Östersund

Området består av fyra flerbostadshus med fem våningar vardera. Totalt är det 104 lägenheter och i alla husen finns hiss,

  • Tvättstuga i alla husen.
  • I källarplanet finns förråd.
  • Fastigheterna är anslutna till stadsnätet och har avtal med Riksnet. Detta innebär att det finns möjlighet att beställa tjänsterna bredbands-TV (levereras av Serverado), IP-telefoni samt internet 100/100 Mbps. 

Lägenhetsinformation

Samtliga treor har renoverade badrum med framdraget för tvättmaskin och torktumlare. Samtliga tvåor och treor har klinker i hall med golvvärme.

Parkering

Det finns parkeringsplatser med el eller carport med el.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Om området

På Stadsdel Norr finns bland annat förskola, grundskola och gym. Ett stenkast bort finns livsmedelsbutiker, apotek, pizzeria, sjukhus och spår för skidåkning eller löpning.Det finns även goda bussförbindelser med stadsbussarnas linje 2 och 14. Hållplatsen hittar du cirka 100 meter från huset.