Filmer från byggtiden

Brf Viva är ett resultat av många års forskning kring hur vi kan bygga, bo och leva så hållbart som möjligt. Som boende här har du alla ingredienser du behöver för att förgylla livet – utan att tumma på resurserna. Upplev utsikten, grönskan, centrum och alla plus med att bo på Dr Allards gata i Guldheden.

Brf Viva växer fram

Husen är ett resultat av många års forskning kring hur vi kan bygga, bo och leva så hållbart som möjligt. Upplev utsikten, grönskan, närheten till centrum och alla plus med att bo i Brf Viva på Dr Allards gata i Guldheden.

Utsikten från Brf Viva

Upplev utsikten, grönskan, centrum och alla plus med att bo på Dr Allards gata i Guldheden. Brf Viva är ett resultat av många års forskning kring hur vi kan bygga, bo och leva så hållbart som möjligt.

Skapandet av Brf Viva

Bostadsrättsföreningen Viva i Göteborg är ett resultat av många års forskning kring hur vi kan bygga, bo och leva så hållbart som möjligt. Här har du alla ingredienser du behöver för att förgylla livet – utan att tumma på resurserna.

Se filmen om projektet

I filmen om Positive Footprint Housing berättar representanter från bland annat Riksbyggen och Chalmers om bakgrunden till projektet samt om resultatet i form av en ny bostadsrättsförening - Brf Viva.