Bostadsrätter till salu i Gällivare

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Gällivare. Vi planerar för nyproducerade bostadsrätter med centralt läge i det nya Gällivare. Bostäderna kommer att ha hög standard och vara utrustade med många bekvämligheter. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Hur ser din drömbostad ut?

Just nu planerar vi nästa bostadsprojekt i Gällivare. Vi är fortfarande i ett tidigt skede och har inte satt några detaljer ännu. Vi ber därför om din hjälp att utforma bostäderna. Borde vi satsa på mycket förvaring? Inglasade balkonger? Öppen planlösning? Lämna din åsikt nedan, så har du chansen att vara med och påverka din nya drömbostad.

Svara på enkäten

Det är något speciellt med Gällivare

Det är inte mycket som överträffar det som går att uppleva här i Gällivare – den arktiska småstaden 100 kilometer norr om polcirkeln. Från Dundret, världsarvet Laponia, sjöarna och skogarna till midnattssolen och norrskenet. Den rena luften, skoterturerna, fisket och jakten. Ibland är det lätt att glömma bort allt det där vi är så vana vid. Att bo i Gällivare är speciellt. Kanske beror det på människorna. Och att vi är lite närmare verkligheten.

Lite närmare verkligheten

Vi bygger boenden på ett hållbart sätt för ett bekymmersfritt liv. Rum som skapar trygghet och trivsel så att du kan njuta av allt Gällivare och naturen har att erbjuda.

I över 80 år har vi byggt bostäder åt människor i Norrland och övriga Sverige. Eftersom vi är ett kooperativt företag ägs vi av våra kunder. De som bor i våra bostäder. Målet har därför aldrig varit att maximera företagets vinst, viktigare har varit att skapa en bra livskvalitet för våra medlemmar.

Riksbyggen blev nyligen utsett till Sveriges Grönaste Varumärke inom kategorin ”Nyproduktion av bostäder”. Vi har till exempel flest bostadsprojekt certifierade enligt Miljöbyggnad Silver. Dessutom har vi varit med och utvecklat betong med 30 procent mindre klimatpåverkan. Med över en halv miljon boende i våra bostäder har vi en enorm möjlighet att bidra till att skapa en mer hållbar vardag. Det tänker vi fortsätta med, lite närmare verkligheten.

En bostadsrätt ger dig frihet

Tänk att komma hem till något som är ditt eget, att äga sitt boende. En dröm för många men snart en verklighet för fler i Gällivare.

Det är en speciell känsla att köpa en helt nybyggd bostadsrätt. Allt är fräscht och du slipper börja med att lägga tid och pengar på renoveringar och reparationer. Istället kan du gå direkt på den roliga delen, att inreda och skapa ditt personliga hem. Skillnaden mellan en hyresrätt och en bostadsrätt är att du betalar en insats för din bostadsrätt och sedan en avgift varje månad – Så här går ett bostadsköp  till

Solar Egg

Som en symbol för nystarten och stadsomvandlingen i Kiruna skapades guldbastun Solar Egg, ritad åt Riksbyggen av Bigert & Bergström.

Ett konstverk och en bastu

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp