Riksbyggen visar upp inflyttningsklara par- och radhus i Norrköping den 4 februari 2024-01-26, kl 07:00

Riksbyggen visar upp inflyttningsklara par- och radhus i Norrköping den 4 februari

Söndagen den 4 februari mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 44 olika bostadsprojekt på hela 25 orter från norr till söder. I Norrköping visar Riksbyggen upp inflyttningsklara par- och radhus i Brf Glanbacken, Svärtinge skogsbacke samt en visningslägenhet i Brf Kronomagasinet, Inre hamnen.

Riksbyggen bygger nya boenden i hela Sverige. Bostadsprojekten är många och varierande – från att skapa helt nya bostadsområden till att addera ett nytt projekt i en befintlig miljö. I Norrköping visar Riksbyggen upp inflyttningsklara par- och radhus i Brf Glanbacken, Svärtinge skogsbacke samt en visningslägenhet i Brf Kronomagasinet, Inre hamnen.

– Det finns många fördelar med att köpa nyproducerade bostäder. Nybyggda hus har tuffa energikrav vilket ger effekt på både planeten och plånboken. Dessutom tar det många år innan man behöver fundera på renoveringar, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen arbetar långsiktigt och kunderna ska alltid kunna känna trygghet med sin bostadsaffär.

- Bostadsaffären är en av de större affärerna vi gör i våra liv och i dessa tider är det viktigt att köparen känner trygghet i sin bostadsaffär. Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för köparna ifall något oförutsätt händer till exempel om köparen inte lyckas sälja sin bostad, blir sjuk eller arbetslös, berättar Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Mer om bostadsprojekten:
Brf Kronomagasinet
Brf Glanbacken – inflyttningsklara par-och radhus

Läs mer om fördelarna med att köpa nyproduktion.
Läs mer om Trygghetslöftet

För mer information om Riksbyggens försäljning av bostäder:
Tobias Dysenius, försäljnings- och utvecklingschef på Riksbyggen Bostad 08 – 553 635 98 tobias.dysenius@riksbyggen.se

Bilder