Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Glanbacken

2 550 000–3 250 000 kr
Anmäl intresse

Försäljning pågår av våra familjevänliga par- och radhus i Svärtinge Skogsbacke. Mitt i naturen men ändå nära till stadspulsen. Fytta in redan i november 2023!

Fakta

Pris 2 550 000– 3 250 000 kr
Rum 5 rum och kök
Boarea 116 kvm
Bostäder 27
Status Försäljning pågår
Planering pågår
Säljstart
September 2021
Byggstart
Vår 2022
Inredningsval
Vår 2022
Upplåtelse
Maj 2023
Inflyttningsklart
November 2023

Bostadsrätter i Svärtinge, Norrköping

Här bor du bekvämt nära natur, vatten, skola och stad. I Svärtinge, mitt i Kolmårdsskogen, planerar vi att bygga parhus och radhus i form av bostadsrätter – Brf Glanbacken. Totalt 27 bostäder med hög trivselfaktor där du själv kan vara med och påverka planlösningen utifrån dina behov. Bara 15 minuter från Norrköping och Finspång.

Välplanerat och flexibelt boende

Det är ett välplanerat boende som möter dig där varje kvadratmeter har utnyttjats optimalt. På entréplanet ligger kök, vardagsrum, tvättutrymme och badrum med dusch. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. Standarden är hög med kök från Vedum, rostfria vitvaror från Bosch, helkaklade badrum och ekparkett med vattenburen golvvärme.

Flexibiliteten är stor för att du ska kunna anpassa bostaden efter just dina behov. På andra våning, där sovrummen ligger, kan du välja mellan fem olika planlösningar. Allt beroende på hur många ni är i familjen och hur många sovrum ni behöver. I inredningsmagasinet kan du redan nu se exempel på planlösningar och rumsbeskrivningar.

En extra krydda är att det kommer att finnas möjlighet att välja bland olika inredningsstilar för att öka den personliga känslan. Bostäderna har egen trädgård med uteplats. Alla gavelhus, vilket de flesta är, har fönster på gaveln för ökat ljusinsläpp och kontakt med naturen utanför.

Nära skola och bad

Läget är unikt med närhet till det mesta; skog, vatten, skola, mataffär och kommunikationer. Husen är byggda i en lantlig miljö bara ett stenkast från sjön Glan. Ett område som inbjuder till många aktiviteter som bad, fiske, picknick och motion. I området finns den nybyggda skolan Svärtinge Skogsbacke skola och idrottshall med moderna och kreativa miljöer för cirka 400 elever, från förskoleklass upp till årskurs sex. Och alldeles bredvid byggs en ny förskola med plats för cirka 80 barn på fyra avdelningar.

Nöjen, kultur och djur

Samtidigt är stadspulsen i Norrköping bara en kvart bort med allt vad det innebär i form av shopping, nöjen och kultur. Här finns också Östgötaporten, hemmaarena för allsvenska IFK Norrköping. I utkanten av staden ligger Kolmården, Sveriges största djurpark. Där finns allt från lejon och giraffer till flera nordiska djur samlade.

Miljön i området är viktig

En rad olika saker, som ligger i linje med vårt miljö- och hållbarhetstänk, kommer att genomföras i området. Alla bostäder kommer till exempel att ha egna trädgårdar vilket innebär bra odlingsmöjligheter. Har du elbil finns laddbox som tillval. Och i området kommer så mycket som möjligt av den befintliga skogen att bevaras.

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Laddstolpar
  • Uppvärmning med frånluftsvärmepump
Om vårt hållbarhetsarbete

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Laddstolpar
  • Uppvärmning med frånluftsvärmepump
Om vårt hållbarhetsarbete

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Pris
Avgift
Status

Nära grönområden och stadspuls

Svärtinge ligger mittemellan Norrköping och Finspång. Perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. Här välkomnar den glittrande sjön Glan bad, fiske, olika vattensporter och mycket mer. Dessutom finns alla möjligheter till långa promenader i Kolmårdsskogen. I Brf Glanbacken bor du nära till skola, den nybyggda idrottsanläggningen och till mataffär. I området står lugnet och naturen i centrum – men stadspulsen är aldrig längre bort än 15 minuter. Och bara tio minuter från Svärtinge ligger Ingelsta shopping, ett köpcentrum som utöver shopping erbjuder nöjen och en mängd olika restauranger.

Kultur och idrott

Från Svärtinge är det ca cirka 15 minuters bilfärd till Norrköping. Resan går genom skog och åkrar innan stadens utbud av kultur, nöjen och shopping breder ut sig. Norrköping, som ligger vackert vid Motala ström, har något för alla. Kaféer, butiker, studentliv och naturreservat är bara något av allt det som kännetecknar Norrköping. Östgötaporten är hemmaarenan för IFK Norrköping som lockar tusentals supportrar. För sportintresserade ungdomar arrangeras Stadium Sports Camp varje sommar med över 20 olika sporter att utöva. I utkanten av staden ligger Kolmården, Sveriges största djurpark. Där finns allt från lejon och giraffer till flera nordiska djur samlade på en och samma plats.

Anmäl intresse till Brf Glanbacken

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Maria Drott

Maria Drott

Kundrelationsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp