Flytta in direkt
Flytta in direkt

Brf Glanbacken

Anmäl intresse

Nu säljer vi det sista av våra familjevänliga parhus i populära Svärtinge Skogsbacke. Det är 5 rok på 116 kvm. Här bor du mitt i naturen, men ändå nära stadspulsen, med bara 15 minuter till Norrköping och Finspång. Flytta in direkt!

Fakta

Rum 5 rum och kök
Boarea 116 kvm
Bostäder 27
Status Försäljning pågår
Visningar

Visningar

Onsdag 24 juli kl. 17:00-17:45

Varmt välkommen till visning på Stensötavägen 66B i Svärtinge.

Onsdag 31 juli kl. 17:00-17:45

Varmt välkommen till visning på Stensötavägen 66B i Svärtinge.

Planering pågår
Säljstart
September 2021
Byggstart
Vår 2022
Upplåtelse
Maj 2023
Inflyttningsklart
November 2023

Bostadsrätter i Svärtinge, Norrköping

Här bor du bekvämt nära natur, vatten, skola och stad. I Svärtinge, mitt i Kolmårdsskogen, har vi byggt parhus och radhus i form av bostadsrätter – Brf Glanbacken. Totalt 27 bostäder med hög trivselfaktor där du själv kan vara med och påverka planlösningen utifrån dina behov. Bara 15 minuter från Norrköping och Finspång.

Välplanerat och flexibelt boende

Det är ett välplanerat boende som möter dig där varje kvadratmeter har utnyttjats optimalt.

På entréplanet ligger kök, vardagsrum, tvättutrymme och badrum med dusch. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. Standarden är hög med kök från Vedum, rostfria vitvaror från Bosch, helkaklade badrum och ekparkett med vattenburen golvvärme.

På andra våningen ligger sovrum och allrum samt badrum med badkar.

Husen har egen trädgård med uteplats. Alla gavelhus, vilket de flesta är, har fönster på gaveln för ökat ljusinsläpp och kontakt med naturen utanför.

Nära skola och bad

Läget är unikt med närhet till det mesta; skog, vatten, skola, mataffär och kommunikationer. Husen är byggda i en lantlig miljö bara ett stenkast från sjön Glan. Ett område som inbjuder till många aktiviteter som bad, fiske, picknick och motion. I området finns den nybyggda skolan Svärtinge Skogsbacke skola och idrottshall med moderna och kreativa miljöer för cirka 400 elever, från förskoleklass upp till årskurs sex. Och alldeles bredvid byggs en ny förskola med plats för cirka 80 barn på fyra avdelningar.

Nöjen, kultur och djur

Samtidigt är stadspulsen i Norrköping bara en kvart bort med allt vad det innebär i form av shopping, nöjen och kultur. Här finns också Östgötaporten, hemmaarena för allsvenska IFK Norrköping. I utkanten av staden ligger Kolmården, Sveriges största djurpark. Där finns allt från lejon och giraffer till flera nordiska djur samlade.

Miljön i området är viktig

En rad olika saker, som ligger i linje med vårt miljö- och hållbarhetstänk, har genomförts i området. Alla bostäder har egna trädgårdar, vilket innebär bra odlingsmöjligheter. I området har även så mycket av den befintliga skogen som möjligt bevarats.

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Laddstolpar
  • Uppvärmning med frånluftsvärmepump
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Laddstolpar
  • Uppvärmning med frånluftsvärmepump
Om vårt hållbarhetsarbete

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Pris
Avgift
Status

Nära grönområden och stadspuls

Svärtinge ligger mittemellan Norrköping och Finspång. Perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. Här välkomnar den glittrande sjön Glan bad, fiske, olika vattensporter och mycket mer. Dessutom finns alla möjligheter till långa promenader i Kolmårdsskogen. I Brf Glanbacken bor du nära till skola, den nybyggda idrottsanläggningen och till mataffär. I området står lugnet och naturen i centrum – men stadspulsen är aldrig längre bort än 15 minuter. Och bara tio minuter från Svärtinge ligger Ingelsta shopping, ett köpcentrum som utöver shopping erbjuder nöjen och en mängd olika restauranger.

Kultur och idrott

Från Svärtinge är det ca cirka 15 minuters bilfärd till Norrköping. Resan går genom skog och åkrar innan stadens utbud av kultur, nöjen och shopping breder ut sig. Norrköping, som ligger vackert vid Motala ström, har något för alla. Kaféer, butiker, studentliv och naturreservat är bara något av allt det som kännetecknar Norrköping. Östgötaporten är hemmaarenan för IFK Norrköping som lockar tusentals supportrar. För sportintresserade ungdomar arrangeras Stadium Sports Camp varje sommar med över 20 olika sporter att utöva. I utkanten av staden ligger Kolmården, Sveriges största djurpark. Där finns allt från lejon och giraffer till flera nordiska djur samlade på en och samma plats.

Anmäl intresse till Brf Glanbacken

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Filip Åberg

Filip Åberg

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp