Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Västerås den 11 november 2023-11-06, kl 07:00

Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Västerås den 11 november

Lördagen den 11 november mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 43 olika bostadsprojekt på hela 27 orter från norr till söder. I Västerås med omnejd visar Riksbyggen upp tre projekt varav ett är de nu inflyttningsklara lägenheterna på Lillåudden i Svanenmärkta Brf Sjömärket.

Riksbyggen bygger nya boenden i hela Sverige. Bostadsprojekten är många och varierande – från att skapa helt nya bostadsområden till att addera ett nytt projekt i en befintlig miljö. I Brf Sjömärket i Västerås finns ett fåtal lägenheter kvar till salu som är klara att flytta in i direkt. Lägenheterna är Svanenmärkta vilket ger en effekt på den boendes energiräkning.

– Det finns många fördelar med att köpa nyproducerade bostäder. Husen är energieffektiva ur flera aspekter vilket ger effekt på den boendes elräkning. Dessutom tar det många år innan man behöver fundera på renoveringar, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen arbetar långsiktigt och kunderna ska alltid kunna känna trygghet med sin bostadsaffär.

- Bostadsaffären är en av de större affärerna vi gör i våra liv och i dessa tider är det viktigt att köparen känner trygghet i sin bostadsaffär. Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för köparna ifall något oförutsätt händer till exempel om köparen inte lyckas sälja sin bostad, blir sjuk eller arbetslös, berättar Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Om projekten:
Brf Sjömärket – inflyttningsklart
Brf Kopparvalvet
Fredriksberg i Kv. Kornknarren Hyresrätter

Läs mer om fördelarna med att köpa nyproduktion.
Läs mer om Trygghetslöftet

För mer information om Riksbyggens försäljning av bostäder:
Tobias Dysenius, försäljnings- och utvecklingschef på Riksbyggen Bostad 08 – 553 635 98 tobias.dysenius@riksbyggen.se

Bilder