Kommande
Kommande

Brf Kopparvalvet

Anmäl intresse

I anslutning till Linverkets sydvästra gavel planerar vi för Brf Kopparvalvet, 63 bostadsrätter med egen balkong eller uteplats. Bland kullersten och folkliv, precis vid kanten av Cityringen kommer vårt nya levande kvarter med bostäder, grönområden och mötesplatser växa fram.

Fakta

Lägenheter 63
Status Kommande
Planering pågår
Höst 2022
Säljstart
okt/nov 2023
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart
2026

Bostadsrätter i Kopparlunden, Västerås

Vid infarten till Kopparlundens norra område i anslutning till Linverkets sydvästra gavel planerar vi för vår första etapp i Kopparlunden; Brf Kopparvalvet, två punkthus, sju och åtta våningar hög med en tillhörande lägre del mot det nya Metalltorget med totalt 63 lägenheter i storlek 1-5 rum och kök – alla med egen balkong eller uteplats.

Moderna bostäder

I Kopparvalvet har vi lagt stor omsorg på att skapa välkomnande och ljusa bostäder med planlösningar som ger möjligheter till olika möbleringar och här kommer vi erbjuda moderna och energieffektiva bostäder.

Gatuhuset, vårt åttavåningshus kommer ligga ut mot Metallverksgatan och gårdshuset, vårt sjuvåningshus kommer ligga innanför gatuhuset. I gatuhuset blir det 28 lägenheter mellan tre till fyra rum och kök i storlekarna 76—93 kvadrat och på entréplan kommer föreningens gemensamhetslokal samsas med kommersiella lokaler, miljörum, barnvagnsrum/rullstolsrum och mindre cykelförråd med plats för cykelpool.

I källarplanet kommer föreningens alla förråd och ett stort cykelrum vara lokaliserade. I gårdshuset blir det 35 lägenheter mellan ett, två, tre och fem rum och kök i storlekarna 34—125 kvadrat och på entréplan här kommer det utöver två bostäder finnas lokaler för kommersiellt bruk och barnvagnsrum/rullstolsrum.

Grönsak och återhämtning

På innergården planerar vi för att skapa plats för lek och samvaro i en luftig och grön utemiljö som ska ge förutsättningar för nya möten och social samvaro med solbänkar, grillplats, odlingslådor, pergola mm. Alla boende kommer också ha tillgång till två terrasser högst upp i respektive hus med både växthus och sittplatser. Härliga takterrasser i solsäkert sydväst läge med milsvid utsikt över staden i flera väderstreck.

Inredning

För dig som köper en bostad i ett tidigt skede finns möjlighet att sätta din egen prägel. Här kommer du kunna göra kostnadsfria val från vårt stilpaket Harmoni och om så önskas kan du även göra andra tillval utifrån de tillvalsstilar som vi erbjuder i Kopparvalvet. Här kan du inspireras av de val vi erbjuder.

Efter bostadsköpet gör du sedan i ett senare skede dina riktiga inredningsval på liknande sätt, i inloggat läge och då sparas dina val.

Pendlingsvänligt läge

Med närhet till såväl citykärnan, Västerås resecentrum och E18 erbjuder Kopparlunden ett ultimat pendlingsläge med närhet till stadens puls. I intilliggande kvarter finns redan nu restauranger, bageri, vårdcentral, padelhall, gym med gruppträning, gymnasieskolor och Culturen, ett stort kulturhus med bland annat Elektra Bio.

Mer information kommer

I dagsläget finns inga planskisser eller priser att tillgå, den informationen kommer publiceras i samband med säljstart. Vi uppdaterar den här sidan successivt med ny information.

Gör en intresseanmälan redan idag så håller vi dig uppdaterad via mejl om vad som händer och du får såklart även en inbjudan till säljstart när det är dags. Vid säljstarten presenteras visualiseringar av det nya kvarteret, priser och givetvis planlösningar. Alla kan köpa en bostadsrätt av Riksbyggen, men som medlem i Riksbyggen Förtur kan du se och välja nyproducerade bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Välkommen till Brf Kopparvalvet, ett rum att trivas i.
En plats för gemenskap och egentid. En oas i staden.

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder

  • Bilpool
  • Cykelverkstad och cykelpool
  • Gröna och varierande innergårdar 
Om vårt hållbarhetsarbete

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder

  • Bilpool
  • Cykelverkstad och cykelpool
  • Gröna och varierande innergårdar 
Om vårt hållbarhetsarbete

Anmäl intresse till Brf Kopparvalvet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Jesper Erkers

Jesper Erkers

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Björn Wallberg

Björn Wallberg

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur
Inredning

Kopparvalvet inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din bostad. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Välj inredning

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp