Nu avgiftsfritt i 6 månader
Nu avgiftsfritt i 6 månader

Brf Kopparvalvet

1 370 000–5 595 000 kr
Anmäl intresse

Sex månaders fria månadsavgifter för de 32 första som köper en bostad i Brf Kopparvalvet – ett elegant boende i ett av Kopparlundens finaste lägen med gemensamma takterrasser med en milsvid utsikt över Västerås. Här planerar vi att bygga 63 bostadsrätter. Anmäl ditt intresse redan idag så kontaktar vi dig med mer information.

Fakta

Pris 1 370 000– 5 595 000 kr
Rum 1–5 rum och kök
Boarea 34–125 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • kallvatten
 • bredband
 • TV och IP-telefon via Tele2
 • bostadsrättstilläggsförsäkring
 • medlemskap i bilpool
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer: 

 • hushållsel
 • varmvatten

  Föreningen har individuell mätning (IMD) med enskild debitering för varje lägenhet av hushållsel och varmvatten. 

  Vad används avgiften till 
3 208–8 053 kr/mån
Våningar 7–8
Lägenheter 63
Status Försäljning pågår

Just nu sex månader avgiftsfritt! 

Är du en av de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet slipper du betala avgift i sex månader. Erbjudandet är värt mellan 19 218 - 48 318 kronor.

Visningar

Visningar

Tisdag 25 juni kl. 16:00-17:00

Varmt välkommen på öppen visning i vår nya visningsbod på Metallverksgatan 5! Passar inte tiden? Inga problem, kontakta våra mäklare för bokad visning.

Tisdag 2 juli kl. 16:00-17:30

Öppen visning för Brf Kopparvalvet då vi bjuder på kardemummabullar från fantastiska Kopparlundens bageri. Du hittar oss vid visningsboden på Metallverksgatan 5 – varmt välkommen!

Tisdag 9 juli kl. 16:00-17:00

Varmt välkommen på öppen visning i vår nya visningsbod på Metallverksgatan 5! Passar inte tiden? Inga problem, kontakta våra mäklare för bokad visning.

Planering pågår
Höst 2022
Säljstart
26 oktober 2023
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart
2026

Unika bostäder i Västerås

I Brf Kopparvalvet planerar vi för 63 nyproducerade bostäder mellan 1 till 5 rum och kök med kommersiella lokaler i markplan. Högst upp i de båda husen kommer gemensamma takterrasser torna upp, en till varje trapphus med milsvid utsikt i flera väderstreck.

Här erbjuder vi välplanerade treor, fyror och femmor för barnfamiljen eller dig som sålt huset för ett enklare liv när barnen flyttat hemifrån och första ettan för dig som flyttar hemifrån eller tvåan för dig som flyttar ihop.

Välkommen att kontakta vår mäklare Björn Wallgren på Svensk Fastighetsförmedling i Västerås via 070-482 72 73 eller bjorn.wallberg@svenskfast.se för mer information eller boka tid för en visning.

Alla bostäder får balkong eller uteplats med plats för umgänge och planteringar. Med väl genomtänkt utformning, gröna innergårdar och gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet erbjuds nu ett livsstilsboende för såväl dagens som framtidens Västeråsare.

Början på någonting stort

Brf Kopparvalvet blir vår första etapp i området och kommer vara belägen i anslutning till Linverkets sydvästra gavel i norra delen av Kopparlunden.

Här blir det två punkthus, sju och åtta våningar höga med en tillhörande lägre del mot det nya Metalltorget. Gatuhuset om åtta våningar kommer ligga mot Metallverksgatan och Gårdshuset om sju våningar kommer ligga innanför gatuhuset med entré från Linverksgatan.

Ambitionen är att byggmaterialen från de rivna byggnaderna i vårt område ska tas tillvara och att det tegel som nu ligger i högar i området ska användas i utsmyckningar i det nya som byggs. Inom området kommer vi erbjuda gemensamma mobilitetslösningar för ökad livskvalitet.

För mer information, se säljmaterial och bostadsväljaren nedan.

Din stil, ditt hem – inredningsval i Brf Kopparvalvet

Vi vill att ditt nya hem ska spegla den du är. Att du ska känna dig som hemma redan när du öppnar lägenhetsdörren med första flyttlådan i famnen. I Brf Kopparvalvet har du möjlighet att göra såväl kostnadsfri val som tillval genom Riksbyggens Inredningsprogram – Din stil, ditt hem!

I priset för din bostad ingår kostnadsfria val där du kan välja om du vill kombinera det klassiskt, tidlösa ekgolvet med till exempel vit eller grå kökslucka, vilket av stänkskydden som passar dig bäst och om du önskar svarta handtag till skåp och kommod i badrum för att ge extra karaktär. I vår grundstandard erbjuder vi moderna, neutrala och över tid hållbara val som skapar en perfekt bas.

Utöver grundstandard och kostnadsfria val kan du om du vill också göra val mot en tillvalskostnad. Tar du chansen att få det där drömköket i mörkt trä eller att skapa SPA-känsla i badrummet med mjuka naturtoner nu när du köper nyproduktion och kan vara med och påverka. Se hela utbudet av val i Brf Kopparvalvets inredningsmagasin – låt inspirationen börja!

Ett område under förvandling

Kopparlunden – där historia och framtid möts är på väg att förvandlas. De klassiska verkstadslokalerna får sällskap av nya bostäder, butiker, restauranger och arbetsplatser som gör området levande och tryggt.

Många av områdets hårda ytor kommer bli till grönskande parker och inbjudande mötesplatser.
Du har gångavstånd till shopping, restauranger och resecentrum. Nya gång- och cykelbanor och närhet till kollektivtrafik gör det enkelt att ta sig hit på ett miljövänligt sätt.

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Bil- och elcykelpool (gemensam för hela området)
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Bil- och elcykelpool (gemensam för hela området)
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Om Kopparlunden

Kopparlunden har en central plats i Västerås industrihistoria och här kommer en modern, öppen och levande stadsdel att växa fram. Utvecklingen i Kopparlunden kommer att bidra till att Västerås får en mer levande innerstad och målet är att området ska bli attraktivt och spännande för dagens och framtidens västeråsare liksom besökare.

Här har bland annat Nordiska Metallaktiebolaget och ASEA haft stora industrilokaler. Många av byggnaderna i området är typiska representanter för sin tids industriarkitektur. I Sverige finns få andra exempel på en så välbevarad och storskalig industribebyggelse, tillkommen under industrialismens genombrottsperiod i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet.

Industricharm och stadsliv

När staden utvecklats och vuxit har Kopparlunden blivit ett centralt beläget område. Omvandlingen av det slutna industriområdet till en stadsdel, som fick namnet Kopparlunden, började i mitten av 1990-talet då den centrala delen av området öppnades för annan verksamhet. I närmsta kvarteren hittar man redan idag Culturen - områdets stora Kulturhus som uppskattas av många i staden samt bageri, gym, gymnasieskolor, padelhall, restauranger och vårdcentral.

Kommunikationer

Med närhet till såväl citykärnan, Västerås resecentrum och E18 erbjuder Kopparlunden ett ultimat pendlingsläge. Härifrån har du nära till det mesta. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och hållbart. Kopparlunden är både och.

Anmäl intresse till Brf Kopparvalvet

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Björn Wallberg

Björn Wallberg

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Robin Tångring

Robin Tångring

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur
Inredning

Kopparvalvet inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din bostad. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Välj inredning

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp