Nyproducerade bostadsrätter i Västerås

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Västerås. Vi planerar för många nya bostäder i Västerås. Det finns nyproducerade bostadsrätter både för förstagångsköparen och för den stora och lilla familjen. Anmäl intresse så får du löpande information via mejl kring de aktuella bostadsprojekten.

Riksbyggens bostadsrätter i Västerås

Vi på Riksbyggen strävar alltid efter att skapa hållbara och miljövänliga boenden för att ge våra kunder en bekymmersfri tillvaro. Vi ser hållbarhet som en central del i produktionen av våra bostadsrätter. Därför är vi stolta över att ha blivit utnämnda till Sveriges Grönaste Varumärke inom nyproduktion av bostäder.

Att bo i Västerås

Västerås är en stad med stark historia och fantastisk natur. Staden är vackert belägen vid Mälarens norra strand och har ett rikt utbud av aktiviteter för alla åldrar. Den moderna stadskärnan i Västerås har flera butiker, restauranger och kaféer, samtidigt som den gamla stadskärnan har sin charm med smala gränder och vackra byggnader som bevarats genom åren.

För dig som gillar att vara utomhus finns det flera grönområden att utforska, inklusive Djäkneberget och Västerås stadspark. Mälaren erbjuder också möjligheter för vattensporter och båtliv.

Sammanfattningsvis är Västerås en trevlig stad att bo i och har något att erbjuda för alla, med en perfekt kombination av modernitet och historia, samt vacker natur runt hörnet.

Bostäder i Västerås

Brf Kopparvalvet - På höger sida av Linverket intill det nya torget som planeras vid Metallverksgatan har vi säljstartat försäljningen av Brf Kopparvalvet, 63 moderna bostadsrätter mellan 1-5 rum och kök med hållbarhetstänk från 2020-talet. Kopparlunden med sin 1800-tals charm med kullerstensgator och folkliv ligger vid kanten av Cityringen med närhet till city och bra kommunikationer.

Kopparlunden - Verkstaden 20 - Vi planerar för närvarande cirka 900 bostäder med olika upplåtelseformer i Kopparlunden, ett tidigare slutet industriområde. Området kommer att ha inbjudande utomhusmiljöer och historiska inslag. Du kommer att ha närhet till stadskärnans puls och bo i en livfull och historisk stadsdel med en blandning av kontor, service och bostäder.

Hyreslägenheter i Västerås

I Västerås har vi inflyttningsklara och nyproducerade hyreslägenheter med naturnära läge i Kv. Kornknarren och Tornsvalan. Ställ dig i kö om du är intresserad av en hyreslägenhet i Västerås.

Uthyrning pågår

Inflyttningsklart

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Våra inflyttningsklara lägenheter

Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp