Nyproducerade bostadsrätter i Västerås

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Västerås. Vi planerar för många nya bostäder i Västerås. Det finns nyproducerade bostadsrätter både för förstagångsköparen och för den stora och lilla familjen. Anmäl intresse så får du löpande information via mejl kring de aktuella bostadsprojekten.

Riksbyggens bostadsrätter i Västerås

Vi på Riksbyggen strävar alltid efter att skapa hållbara och miljövänliga boenden för att ge våra kunder en bekymmersfri tillvaro. Vi ser hållbarhet som en central del i produktionen av våra bostadsrätter. Därför är vi stolta över att ha blivit utnämnda till Sveriges Grönaste Varumärke inom nyproduktion av bostäder.

Att bo i Västerås

Västerås är en stad med stark historia och fantastisk natur. Staden är vackert belägen vid Mälarens norra strand och har ett rikt utbud av aktiviteter för alla åldrar. Den moderna stadskärnan i Västerås har flera butiker, restauranger och kaféer, samtidigt som den gamla stadskärnan har sin charm med smala gränder och vackra byggnader som bevarats genom åren.

För dig som gillar att vara utomhus finns det flera grönområden att utforska, inklusive Djäkneberget och Västerås stadspark. Mälaren erbjuder också möjligheter för vattensporter och båtliv.

Sammanfattningsvis är Västerås en trevlig stad att bo i och har något att erbjuda för alla, med en perfekt kombination av modernitet och historia, samt vacker natur runt hörnet.

Bostäder i Västerås

Brf Sjömärket - På det omtyckta området Lillåudden i Västerås håller nu ett helt nytt kvarter på att växa fram. Här erbjuds du möjligheten att bo i en modern och nybyggd lägenhet med närhet till både Mälaren, stadskärnan och Västerås resecentrum. Alla bostäder är inredda med högsta standard för att kunna erbjuda enkelhet och komfort. Brf Sjömärket välkomnar dig till en trivsam tillvaro på udden!

Brf Tornsvalan - I Fredriksberg, beläget bredvid den lugna och fridfulla skogen, uppförs just nu Brf Tornsvalan. Bostadsrättsföreningen består av femtio vackra lägenheter, alla med tillgång till balkong eller uteplats. Försäljningen pågår!

Kommande nyproduktion i Västerås

Kopparlunden - Verkstaden 20 - Vi planerar för närvarande cirka 900 bostäder med olika upplåtelseformer i Kopparlunden, ett tidigare slutet industriområde. Området kommer att ha inbjudande utomhusmiljöer och historiska inslag. Du kommer att ha närhet till stadskärnans puls och bo i en livfull och historisk stadsdel med en blandning av kontor, service och bostäder.

Brf Kopparvalvett - Vi planerar just nu för Brf Kopparvalvet, som kommer att finnas vid sidan av Linverket och alldeles intill det nya torget som planeras vid Metallverksgatan. Brf Kopparvalvet kommer att erbjuda 63 moderna bostadsrätter med hållbarhetstänk från 2020-talet. Kopparlunden med sin 1800-tals charm kommer att utvecklas till Västerås nya stadsdel. Här kommer vi erbjuda en helt ny upplevelse bland kullerstensgator och folkliv med närhet till city och goda kommunikationer.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Hyreslägenheter i Västerås

I Västerås har vi inflyttningsklara och nyproducerade hyreslägenheter med naturnära läge i Kv. Kornknarren. Ställ dig i kö om du är intresserad av en hyreslägenhet i Västerås.

Uthyrning pågår
Upp