I helgen visar Riksbyggen bostäder i Stockholm och över hela landet 2022-09-21, kl 07:00

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Stockholm och över hela landet

Den 25 september mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning i projekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 29 projekt från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter. I Stockholmområdet visar Riksbyggen fem projekt - i Täby Park, Vallentuna, Sollentuna och Upplands-Bro.

– Samtidigt som många drar i handbromsen fortsätter Riksbyggen att hålla en hög produktionstakt av nya bostäder. Riksbyggen är ett kooperativt företag med stark kassa och det ger oss möjligheten att arbeta långsiktigt för att lösa utmaningarna på bostadsmarknaden, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Möjligheten att göra en trygg bostadsaffär är viktigt för kunderna.

– I grunden finns en stark efterfrågan på nya bostäder. Riksbyggen har sedan lång tid Trygghetslöftet. Trygghetslöftet ger ett ekonomiskt skydd för köparna om något oförutsett händer, berättar Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Med Trygghetslöftet får köparen ekonomisk hjälp om man inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Läs mer om Trygghetslöftet

Våra projekt i Stockholmsområdet och plats för visning:

Bonum Brf Boulevard i Täby Park

Brf Parkliv
 i Täby Park

Brf Odlingslunden i Upplands-Bro

Brf Barkbåten i Väsjön, Sollentuna

Brf Entrén i Vallentuna

Riksbyggen bygger miljöcertifierade hus med solceller
Redan 2012 började Riksbyggen använda sig av miljöcertifieringssystemet Miljöbyggnad i sin nyproduktion av flerbostadshus. En certifiering enligt Miljöbyggnad ger ett kvitto på viktiga kvaliteter hos en byggnad vad gäller energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Riksbyggen har sedan några år även solceller som standard i flerbostadshus.

– Genom att systematiskt använda oss av kraven för Miljöbyggnad i vår bostadsproduktion bidrar Riksbyggen till mer hållbara boendemiljöer hus för hus, säger Karolina Brick, hållbarhetschef på Riksbyggen.

Hållbarhet är stort. Och litet.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:
Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad, 08-553 635 98
Tobias.Dysenius@riksbyggen.se

Bilder