Kontakt

Säljare
Josefin Wannerheim

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (6 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter i Åby Ängar, Vallentuna

Nu planerar vi inför nästa efterlängtade etapp i Åby Ängar – Brf Entrén. Det är ett kvarter med kvadratsmarta lägenheter nära Vallentuna centrum.

Kvadratsmarta lägenheter med radhuskänsla

Här kommer det finnas välplanerade och kvadratsmarta bostäder. Husen är låga, flera lägenheter får privata entréer från gatan och fasaden kläs med träpanel och klätterväxter – vilket ger ditt hem sin alldeles speciella personlighet. På den ljusa innergården finns möjlighet till odling och samvaro med vänner och grannar. 

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats mot gården. Vissa har även en egen privat entré från gatan. Allt för att skapa radhuskänsla, utan att behöva ta hand om ett helt hus själv.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

 

Läs mer

 

Nya Åby Ängar, med närhet till det mesta

Vi vill att du ska slippa kånka långt med matkassar och träningsväskor. Därför är vi glada att bygga vårt nya kvarter strax intill en stor matbutik, en simhall med gym samt en idrottsplats med bollplan, tennisbanor och ishall. I närheten finns även en ridskola och upplysta motionsspår. Bara några minuter bort ligger Vallentuna centrum med 55 butiker, caféer, stenugnsbageri, gym, bibliotek och Roslagsbanan som tar dig till city på mindre än 30 minuter. Det är vad vi kallar ett bekvämt läge.

 

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Fakta

Byggnadsbeskrivning

Upp