Kommande
Kommande

Brf Odlingslunden

Brf Odlingslunden i Bro har flexibla ettor till fyror med naturen precis runt hörnet. Här kan du antingen välja att odla ditt trädgårdsintresse eller bara gro ett gott liv. Med pendeln inom promenadavstånd är du dessutom i Stockholm på knappa halvtimmen. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 55
Status Kommande

Anmäl intresse

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Nyproducerade bostadsrätter i Bro

Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar matträdgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet, natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i, vattna på och skörda från. Är fingrarna varken gröna eller värkande bjuder området på närhet till natur, närhet till skog och närhet till bad. Ja, faktiskt lite allt möjligt finns här i Bro Mälarstad.

Brf Odlingslunden består av 55 bostadsrätter i storlekarna 24–92 kvm. Tanken är att det ska finnas något för alla här. Vare sig du flyttar till ditt första boende, om familjen blivit större eller om ditt gamla boende blivit för stort och du behöver något mindre. Det är ettor och fyror, men med en flexibel planlösning. En etta kan bli en tvåa och vice versa.

Lägenheter inredda med Harmoni

Harmoni heter den fina stilen som vi har som grundutförande i  kök och badrum i lägenheterna. Det är en stilren, och praktisk stil som håller över tid.

Till  köket väljer du kostnadsfritt  den lucka, de handtag eller knoppar, den bänkskiva och det stänkskydd du vill ha. Till badrummet väljer du vilket kakel och klinker du önskar och om du vill ha spegelskåp eller spegel osv.

Ett hus i synk med naturen

Bostäderna är ljusa och inredda med naturliga material. På utsidan antingen puts i naturfärger som grön och beige eller tegel. Huset smälter nästan in i omgivningen och de rundade balkongerna vetter här mot öst eller väst. Antingen blir det frukost i morgonsolen eller kanske en fika med kvällssolen som lampa.

Gör mer än att bo i Bro

Bro och matträdgårdsstaden är mycket mer än yteffektiva, smart planerade och mysiga hem. Du har, bokstavligen, naturen runt hörnet. Antingen i form av den gemensamma odlingen vi satsar på eller i form av skog, ängar och bad i Mälaren. Den gemensamma odlingen är ett litet steg av flera mot en vision om självhushåll, ett grönt liv och en sund syn på miljön. Skogen att promenera eller jogga i, vattnet att paddla på eller simma i eller den anrika golfbanan att spela på – ja, dom ingår liksom i paketet Bro.

Lev ett grönare liv i Bro

Det är fulla med energi och glädje vi säger att något stort och bra håller på att växa upp i Bro. En stadsdel där vi tänkt på det mesta. En stadsdel där livskvalitet och välmående går först. En stadsdel där det är härligt att gro. 

Hållbarhetsåtgärder för Bro Trädgårdsstad

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller och elbilsladdare
 • Återplantering av befintliga träd

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

  2021
 • Säljstart

  Kvartal 3 2022
 • Byggstart

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Prel. 2023/2024

Naturnära boende i Bro

Både förskola och skola ligger i området. Runt hörnet ligger Mälaren med många badplatser på sommaren och möjlighet att åka skridskor vintertid.

I Bro finns flera elljusspår av varierande längd som på vintern byter skepnad till plogade skidspår. Är du mer för stationär träning så finns ett utegym. I skogen finns också en väl planerad lekplats  där imaginära piratskepp kastar loss och barnen kan låta fantasin flöda fritt.

I närområdet finns fyra golfbanor med trevliga klubbrestauranger. På kvarterskaféet med både bageri och kök erbjuds go-fika, sommarsallader och under vinterhalvåret värmande, hemmagjorda soppor.

Det finns egentligen ingen anledning att lämna Bro Trädgårdsstad, men skulle det ändå behövas så finns pendeln bokstavligt talat runt hörnet. På 31 minuter är du på Odenplan mitt i Stockholm och vill du ta bilen tar det bara tre minuter till.

Anmäl intresse till Brf Odlingslunden

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till