Boka privat visning
Boka privat visning

Brf Parkliv

1 650 000–5 195 000 kr

Försäljningen är igång - boka en privat visning i vår nya visningslägenhet! Brf Parkliv i Täby Park har vardagssmarta 1–5:or med grön innergård intill stor naturpark. Nära till Stockholmen med Roslagsbanan eller buss. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 650 000– 5 195 000 kr
Rum 1–5 rum och kök
Area 32–114 kvm
Avgift 2 483–6 246 kr/mån
Våningar 4–5
Lägenheter 98
Status Försäljning pågår
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Boka privat visning i vår nya visningslägenhet

Söndag 21 mars på Sadelgatan 9, i Täby Park – Kontakta mäklaren för att boka in visning. Välkommen!

Boka privat visning

Kontakta mäklaren för att boka en privat visning av vår visningslägenhet. Visningslägenheten finns i grannföreningen och visar Parklivs fina grundutförande av kök och badrum.

Adress: Sadelgatan 9, i Täby Park

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel lägenheten så den passar just dig. Välj bland färg på köksluckor och andra tillval. Klicka in i vår 3D-väljare och prova vad som passar i ditt nya hem.

Till inredningsportalen

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter för alla i nya Täby Park

Brf Parkliv i Täby är ett hästskoformat kvarter med grön och lekfull innergård och välkomnande atmosfär. Strax intill ligger en stor naturpark med skog som lockar till kojbygge, kurragömma och upptäcktsfärder.

I huset finns allt från 1:or med smart sovalkov till mini-2:or om 40 kvadrat, 3–4:or med flexibel planlösning och familjevänliga 5:or. Många av lägenheterna har rymliga klädkammare som enkelt kan göras om till mindre barnkammare eller hemmakontor. Så att du kan bo kvar, även om familjen växer och livet förändras.

Smakfullt, bekvämt och hemtrevligt

Bostäderna är ljusa och välkomnande med gedigna materialval och yteffektiva lösningar. Köken har utrustats med snygga bekvämligheter som rostfria vitvaror,  diskmaskin och fullutdragslådor. De helkaklade badrummen har tvättmaskin och torktumlare och är smakfullt inredda med stora kakelplattor som ger en lyxig känsla.

Det finns 100 anledningar att flytta till Täby Park

 • Strålande läge i nya Täby Park
 • Innergård med soltrappa, grillterrass och privata uteplatser
 • Stor naturpark intill kvarteret
 • Flexibla planlösningar som gör det möjligt att bo kvar över tid

En helt ny stadsdel tar plats

Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Det blir ett karaktärsfullt och socialt hållbart område med parker,storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. I närheten byggs även en ny skola och en simhall.

Brf Parkliv är vårt tredje kvarter i nya Täby Park. Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med och utveckla ett av norra Stockholms mest intressanta utvecklingsprojekt.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Parkliv

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

 • Bil- och cykelpool
 • Växter för pollinering
 • Odlingslådor

Riksbyggen är Sveriges Grönaste Varumärke inom kategorin Nyproduktion av bostäder.

Riksbyggens hållbarhetsarbete

placeholder

 • Säljstart

  Höst 2020
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

  Prel. 2023

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
 • Se huset från olika vinklar
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

En helt ny stadsdel tar plats

Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. Som aktiv samhällsutvecklare är vi med för att utveckla Täby Park till en karaktärsfull och socialt hållbar stadsdel med parker, storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. I närheten byggs även en ny skola och en simhall.

Brf Parkliv är vårt tredje kvarter i nya Täby Park. Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med och utveckla ett av norra Stockholms mest intressanta utvecklingsprojekt.

Anmäl intresse till Brf Parkliv

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.