Parkliv

Familjevänliga lägenheter alldeles intill en stor naturpark i nya Täby Park. Välkommen till din nya verklighet!

 • Täby Park
 • 49 lägenheter

Parkliv

Familjevänliga lägenheter alldeles intill en stor naturpark i nya Täby Park. Välkommen till din nya verklighet!

 • Täby Park
 • 49 lägenheter
Planerat

Kontakt

Säljare
Josefin Wannerheim
+ Visa fler bilder (6 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  2020
 • Säljstart

  2020
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter i Täby Park

Nyproducerade lägenheter i nya Täby Park med arkitektur som främjar spontana möten i Täby strax utanför Stockholm.

Ny bostad nära Stockholm

Här kommer vi att uppföra 49 familjevänliga bostadsrätter. Funderar du på att köpa en ny lägenhet med närhet både till naturen och till Stockholm så anmäl ditt intresse redan nu.

Kvarteret Hej – det spontana livet i nya Täby Park

"Nämen, hej! Är du här? Vad kul! Hoppa upp i min lådcykel så drar vi på bio." Så är livet i Täby Park. Uppsluppet. Överraskande. Spontant. I hjärtat av den nya stadsdelen, alldeles vid den pulserande boulevarden och strax intill ett stort grönområde, planerar vi kvarteret Hej. Det är inte något vanligt kvarter – det är större än så. Mycket större. Hela fyra kvarter i ett. Och samtidigt har det den där familjära känslan som bara ett litet kvarter kan ha. Kvarteret Hej är en plats för oväntade möten och nyfikna samtal. En plats där vi gör det enkelt för unga, gamla och de mittemellan att springa in i varandra, umgås en stund eller bara säga hej.

 

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Parkliv för små och stora familjer

Parkliv är familjevänliga hus med strålande läge, alldeles intill en stor naturpark och områdets gröna slingor. Samtidigt bor du nära stadsdelens pulserande boulevard med butiker, caféer och restauranger. Husen har en arkitektur som främjar spontana möten mellan människor. Den gröna parken är som gjord för en spontan picknick och den gemensamma innergården bjuder in till sköna grillkvällar.

Hållbara bostadsrätter för ett hållbart liv

Vi vill erbjuda dig som köper lägenhet i Parkliv ett så tryggt och hållbart boende som möjligt. Därför arbetar vi för hållbarhetsåtgärder som ska ge ökad kvalitet till ditt boende. På innergården planterar vi träd, buskar och blommande växter för att bidra med ökad växtlighet och pollinering. Här kommer det även finnas odlingsmöjligheter i pallkragar. Vi arbetar med att minimera mängden tät hårdgjord yta genom anläggning av gröna gräsytor och tillför samtidigt sandlådor, sandbord och gungställning. Parkliv blir en grön plats med trivsamma utemiljöer och sociala mötesplatser.

 

Området

En helt ny stadsdel tar plats

Täby Park blir namnet på det trivsamma bostadsområdet med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. Som aktiv samhällsutvecklare är vi med för att utveckla Täby Park till en karaktärsfull och socialt hållbar stadsdel med parker, storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. 

Anmäl intresse till projektet Parkliv

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp