Planerat
Planerat

Backaplan

När Göteborg förenas över vattnet blir Backaplan magnetisk mittpunkt med uppkäftig historia och häftig framtid. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 700
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Martin Lundblad
Sälj- och marknadsansvarig

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Göteborg

När Göteborg förenas över vattnet blir det här en magnetisk mittpunkt med uppkäftig historia och häftig framtid. Framtidens Backaplan är ett stadsutvecklingsprojekt som kommer resa sig vid älven och bli stans norra centrum och Hisingens nav. I ett kraftfullt väderstreck skapas här en tät, kreativ och grön stadsdel med massor av bostäder, butiker, arbetsplatser, restauranger, parker, skolor, kultur, caféer, hotell och mycket mer.

Riksbyggen är en del av utvecklingen av Framtidens Backaplan och totalt planeras det för en stadsdel med ca 5 000 bostäder, handel, kontor, skolor, kultur mm. Nästa steg för projektet är att arbetet med detaljplanen kan ta sin början.  För mer information om utvecklingen av stadsdelen: Framtidens Backaplan.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

   

I händelsernas centrum

Området kommer att genomgå en total förvandling från ett glest bebyggd handelsplats till en ny stadsdel med allt vad storstaden har att erbjuda. Här kan du bo mitt i händelsernas centrum. Du kan bo mitt i stan på Hisingen. Du kan ha gångavstånd till nästan allt, ett brett utbud av caféer, restauranger, kultur, handel och service. Ett enkelt liv. Mitt i stan. Det är här man kommer att mötas, det är här man kommer att vilja vara

Anmäl intresse till Backaplan

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede.