Inga lediga bostäder just nu

Högt ovanför Nynäshamn ligger Utsikten. Ett boende som erbjuder allt från milsvida vyer och storslagen natur till skärgård precis runt knuten. Utsikten är ett boende för dig som vill ha havet och skärgårdsmiljö på promenadavstånd utan att behöva säga upp kontakten med varken stadsliv, vänner eller jobbet i Stockholm.

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 20-97 kvm
Antal 154
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Lediga bostäder

Vi har tyvärr inga lediga bostäder i denna fastighet just nu.
Skapa ett konto hos HomeQ för att börja samla köpoäng samt se bostäder i närheten.

Nyproducerade hyresrätter i Nynäshamn

Lägenheterna har vackert ljusinsläpp och omsorgsfullt utvalda material. Utsikten erbjuder mer än bara väldisponerade och öppna lägenheter i varierande storlekar. Materialen är utvalda med stor omsorg, detaljerna lyfter fram och ramar in funktionen och känslan i bostäderna. Flera av lägenheterna har också en imponerande takhöjd och många av fastighetens fönster vetter ut mot skärgårdsmiljö eller den gemensamma och lummiga innergården.

Varje kvadratmeter har utnyttjats till fullo och vissa lägenheter har praktiska loft som ger gott om plats för både umgänge och köksbestyr. Genom de stora fönsterna sipprar värmande solstrålar in; ljusinsläppet gör både att morgonkaffet och söndagsmiddagen smakar gott!

Om Nynäshamn

Högt ovanför Nynäshamn och med både fri sikt mot Östersjön, bergsknallar och skärgårdslandskap ligger Utsikten. Nynäshamn erbjuder idag något alldeles eget – nämligen kombinationen av puls och friluftsliv. Vill du leva ett aktivt liv? Då passar Utsikten dig!

I Nynäshamn kan du segla, rida, orientera, paddla havskajak, åka långfärdsskridskor, spela golf eller kitesurfa. Samtidigt är det nära till service, kommunikationer och stadsliv. Helt enkelt ett nytt sätt att leva där du inte behöver välja mellan grönskan och staden.

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor