Hyreslägenheter i Linköping, Elittruppen

I den nya delen av Södra Ekkällan i Linköping byggs ett nytt kvarter med hyreslägenheter. Elittruppen får fint läge söder om den nya kommunala pocketparken. Kvarteret består av totalt 164 lägenheter fördelat på två hus om ett till tre rum och kök mellan 25 och 69 kvadrat. De flesta lägenheterna har härlig balkong, uteplats eller yta på loftgång. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Linköping.

Bostadsfakta

Rum 1-3 rum och kök
Area 25-69 kvm
Antal 164
Byggår 2020

Hyreslägenheterna i Linköping

Husen byggs kring en öppen grön gård med plats för lek. Här finns sandlåda och lekhus för de mindre barnen.

Elittruppen är Svanenmärkt, det innebär att husen har låg energiförbrukning, sunda materialval och hälsosam inomhusmiljö.

Till varje lägenhet hör ett förråd som finns på vinden eller i källaren. Postfacken finns innanför portentrén och utanför varje lägenhetsdörr finns tidningshållare.

I anslutning till husen ligger ett miljöhus för sortering av sopor i behållare.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna håller hög standard med ljus parkett i hela lägenheten och ljust målade väggar. Helkaklat badrum med dusch som standard. Alla våtrum är förberedda för egen tvättmaskin. Alla kök är effektivt planerade och förberedda för installation av egen diskmaskin. Rikligt med förvaring i hall och sovrum.

Praktisk information:

  • Gemensam tvättstuga.
  • Barnvagnsrum.
  • Cykelparkering på gården.
  • Värmen ingår i hyran.
  • Varmvatten mäts utifrån individuell förbrukningen per lägenhet och debiteras på hyresavin.
  • Lägenheterna är fiberanslutna till Telia, där startpaket-TV ingår. Eget abonnemang tecknas för tv, telefoni och bredband.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget under gården och på närbelägen parkering finns bilpoolsbilar.

Rundvandring i 2:a

Rundvandring i 3:a

Din digitala bopärm

Information om din lägenhet

Rundvandring i 2:a

Rundvandring i 3:a

Din digitala bopärm

Information om din lägenhet

Hyresrätter nära naturen

Södra Ekkällan är ett omtyckt bostadsområde med närhet till både natur, city och större arbetsplatser. I anslutning till huset bygger kommunen en kommunal mindre park och några minuter bort finns promenadstråken vid Tinnerbäcken. Det större Eklandskapet Tinnerö når du på tio minuters promenad. I närheten finns även flera gym och en parkourpark.

De nya hyresrätterna i Södra Ekkällan har bra kommunikationer, både kollektivt, med bil och cykel. På cykelavstånd ligger det nya fina Smedstad Ridsportscenter. Promenerar du 2 kilometer så är du mitt i centrum.  I området finns en välsorterad Coop butik och en nyöppnad kvarterskrog. Här bor du även nära Ekkälleskolan (åk F-6) och i området planeras för ytterligare skola och förskola.

Riksbyggens bostadsrätter i Linköping

I Linköping finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.