Ledig
Ledig

Objekt 0004 i Stensjöparken 1

Anmäl intresse

Två plan om 110 kvm med flexibel planlösning som passar utmärkt för den växande familjen. Här ska vi skapa attraktiva hem för dig som eftersöker ett bekvämt och lättskött boende med generösa umgängesytor. Köken är lika genomtänkta som de är inspirerande att laga mat i. En perfekt blandning av funktionell förvaring, energisnåla vitvaror och arbetsyta att breda ut sig på. En annan fördel är den strategiska placeringen av köksfönstren. Härifrån har ni full utsikt mot gatan.

Fakta

Rum 4 rum och kök
Boarea 110 kvm
Biarea 4 kvm
Status Ledig
Bostadsprojekt Stensjöparken 1

Rum

Till golven har vi valt 3-stav mattlackerad ekparkett och sockel i ekfanér, Väggarna är vitmålade.

Kök

Stänkskydd av kakel. Smyg på lågt sittande fönster kaklas. Inredning och vitvaror enligt ritning.

Badrum/tvätt

Klinker på golvet och kakel på väggarna. 

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder

  • Trähus
  • Smart belysningssystem
  • Bilpool i området
Om vårt hållbarhetsarbete

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder

  • Trähus
  • Smart belysningssystem
  • Bilpool i området
Om vårt hållbarhetsarbete
Planering pågår
2022
Säljstart
2023
Byggstart
Inredningsval
Inflyttningsklart
2025

Nära handel och folkliv

Även om det känns som att du bor mitt i skogen så har du nära till Göteborg, Mölndals Innerstad och Landvetter när du vill ha service, stadsliv eller vill ut och se världen. Med buss, bil eller cykel kommer du snabbt in till Mölndals centrum som i och med den stora förvandlingen med fördubblat handelsutbud och ombyggnad av gator och torg, erbjuder ett helt nytt folkliv.

Idag sitter tätorten Mölndal ihop med Göteborg. Det blir ännu tydligare med Västtrafiks nya zonindelning där Mölndal ligger i zon A. Det innebär att din resa med direktbuss in till city kostar lika lite som en resa inom centrala Göteborg. Precis nedanför bostadsområdet ligger närmsta busshållplats med turer till Mölndals Bro, Korsvägen och till exempel Heden. Väljer du Riksväg 40 från Stensjön når du både Göteborg centrum och Landvetter flygplats på kort tid.

Förskolor, fritids och grundskola

En fördel för dig som har barn är närheten till grundskola och förskola. Den om- och tillbyggda Lackarebäcksskolan ligger tryggt och ostört precis i anslutning till bostadsområdet. Här finns också Stensjöns förskola, som tar emot områdets barnaskara. Några hundra meter bort ligger även Svejserdalens Förskola som ett bra alternativ.

Utflyktsmål för alla åldrar

Vill du ha något för hela familjen väljer ni äventyrsminigolfen med tillhörande glasspaus eller så tar ni en skön paddeltur i någon av roddklubbens kanoter eller kajaker. Ett par kilometer bort har du Gunnebo Slott och trädgårdar, ett välbesökt och omtyckt utflyktsmål med kaffehus, krog och sommarteater.

Anmäl intresse till Stensjöparken 1

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Carina  Ekenram Hagh

Carina Ekenram Hagh

Kundrelationsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur
Inredning

Stensjöparken 1 inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på ditt hus. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Välj inredning

Trygghet när du köper äganderätt

Vårt Trygghetslöfte för äganderätt ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostad med äganderätt.

Trygghetslofte NY.jpg

Riksbyggens Trygghetslöfte för äganderätt

Vad är äganderätt?

Här får du svar på vad äganderätt är till skillnad mot bostadsrätt. Den vanligaste formen av äganderätt är småhus.

Rosa hus.jpg

Det här är äganderätt

Så här går köpet till

Funderar du på att köpa äganderätt? Här går vi igenom steg för steg hur köpet går till. Här kan du läsa om bl a inredningsval, besiktning och tillträde.

Kontrakt.jpg

Att köpa äganderätt