Nyproducerade bostadsrätter i Umeå

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Umeå. Ska du att köpa en nyproducerad bostadsrätt planerar vi för lägenheter i centrala Umeå och nära Norrlands Universitetssjukhus. Vi bygger även bostäder i Tomtebo strand i östra Umeå.  Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Var med och påverka bostäderna

Vi planerar just nu för vårt nästa bostadsprojekt i Umeå. Vi ber därför om din hjälp att utforma bostäderna. Borde vi satsa på mycket förvaring? Inglasade balkonger? Öppen planlösning? Även om vi är i planeringsskedet vet vi redan nu att vårt nästa bostadsprojekt kommer att bestå av moderna och välplanerade lägenheter där varje kvadratmeter kommer till användning och där hiss är en självklarhet.

Lämna din åsikt här

Det är något speciellt med Umeå

Det är inte mycket som överträffar det som går att uppleva här i Umeå – Björkarnas stad, snart kanske Europas miljöhuvudstad och tidigare europeisk kulturhuvudstad. Från sjöarna och skogarna till Europas bästa livskvalitet. Ibland är det lätt att glömma självklarheter som kulturlivet, all idrott, öppenheten och den inkluderande känslan. Att bo i Umeå är speciellt. Kanske beror det på människorna. Och att vi är lite närmare verkligheten.

Lite närmare verkligheten

Vi bygger hållbara boenden för ett bekymmersfritt liv. Rum som skapar trygghet och trivsel så att du kan njuta av allt Umeå och naturen har att erbjuda. Eftersom vi är ett kooperativt företag ägs vi av våra kunder. De som bor i våra bostäder. Målet är därför att skapa en bra livskvalitet för våra medlemmar!

Riksbyggen blev nyligen utsett till Sveriges Grönaste Varumärke inom kategorin ”Nyproduktion av bostäder”. Vi har flest bostadsprojekt certifierade enligt Miljöbyggnad Silver. Dessutom har vi varit med och utvecklat betong med 30 procent mindre klimatpåverkan. Med över en halv miljon boende i våra bostäder har vi en stor möjlighet att bidra till att skapa en mer hållbar vardag. Något vi tänker fortsätta med. 

Chatarina och Lennart fick tid för annat

Hör Chatarina och Lennart berätta om sin resa från villa i Innertavle till ljus och luftig trea på 88 kvm med högt i tak i centrala Umeå.

Chatarina och Lennarts flytt

Vi söker mark

Vi vill gärna bygga ännu mer för att möta efterfrågan på bostäder och söker därför mark att bygga på. Har du eller någon du känner mark, hör gärna av dig. Kontakta Lars Lundgren, marknadsområdeschef på 090-15 96 07

lars.lundgren@riksbyggen.se

En ny bostad ger dig frihet

Tänk att komma hem till en bostad du äger. En dröm för många men snart en verklighet för fler i Umeå.

Det är en speciell känsla att köpa en helt nybyggd bostadsrätt. Allt är nytt och fräscht och du behöver inte lägga energi och pengar på renoveringar. Istället kan du direkt börja inreda och skapa ditt personliga hem. Det som är annorlunda jämfört med en hyresrätt är att du äger en bostadsrätt. Det innebär att du betalar en insats vid köpet och sedan en avgift varje månad – Hur ett bostadsköp går till

Hyreslägenheter i Umeå

I Umeå har vi även hyreslägenheter. Ställ dig i kö om du är intresserad av en hyreslägenhet i Umeå.

Läs mer och anmäl intresse

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp