Kommande
Kommande

Brf Arken

Anmäl intresse

Mitt i centrala Umeå planerar vi att bygga ett hus med 29 lägenheter om ett till fyra rum och kök. Kanske är det shopping, kultur eller restauranger som lockar eller kanske en promenad genom centrum ner till älven. Oavsett vilket så har du allt på bekvämt avstånd från din bostad. Priser och planlösningar kommer presenteras i samband med säljstart. Anmäl ditt intresse!

Fakta

Lägenheter 29
Status Kommande
Visningar

Välkommen till Mäklarcity

Hela sommaren håller våra mäklare öppet för att ta emot dig om du har frågor eller funderingar gällande Brf Arken. Titta gärna förbi!
Öppettider: Måndag – Fredag kl. 9.00-17.00
Adress: Kungsgatan 64, Umeå

Planering pågår
Säljstart
Sommar/höst 2024
Byggstart
2024/2025
Upplåtelse
2025/2026
Inflyttningsklart
Prel. 2026

Bostadsrätter centralt i Umeå

Mitt i centrala Umeå planeras för 29 nya bostadsrätter i Brf Arken. Bor du här har du promenadavstånd till det mesta. Säljstart preliminärt 2024 och preliminär inflyttning under 2026.

Kanske är det shopping, kultur eller restauranger som lockar eller kanske en promenad genom centrum ner till älven. Oavsett vilket så har du allt på bekvämt avstånd från din bostad. Bekvämt är det också att bo i helt nyproducerad lägenhet av modernaste standard. Bygglovsarbete pågår så anmäl ditt intresse redan idag för att få information om våra nya bostäder i Brf Arken i Umeå.

Information om bostadsprojektet

Vi planerar för att huset ska bli fyra till sex våningar högt med 29 lägenheter om ett till fyra rum och kök. De flesta lägenheter kommer få en balkong, vissa lägenheter planeras ha två balkonger. Vi arbetar just nu med parkeringslösning för föreningen.

Detaljplanen har vunnit laga kraft

Vi kan nu glädjande informera att Mark- och miljööverdomstolen beslutat att inte lämna prövningstillstånd och därmed står Mark-och miljödomstolens tidigare beslut fast. Detta innebär att detaljplanen för Brf Arken därmed vunnit laga kraft och vi arbetar nu med bygglovet, inredningsval och material inför säljstart.

Planerad säljstart 2024

Vi jobbar för att kunna ha en säljstart till sommaren/hösten 2024. Från säljstart till inflyttning brukar det vara cirka två år. Det är först vid säljstart som du kan anmäla intresse till specifik lägenhet. Vi kommer inför säljstarten att publicera all relevant information såsom priser, planritningar, valblankett med mera här på hemsidan. Anmäl ditt intresse för bostadsprojektet för att få vårt nyhetsbrev så meddelar vi dig när det är aktuellt.

Få Förtur till din  drömbostad

Som medlem i Riksbyggen Förtur kan du få chansen att välja bland våra nya bostadsrätter innan de finns tillgängliga för allmänheten. Du samlar poäng över tid och ju fler poäng, desto större chans att välja just den bostad du vill ha i Brf Arken. 

Tryggare med Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte genomsyrar allt vi gör och tror på. Från hur vi bygger till hur du bor. Den innebär bland annat skydd mot dubbla boende-kostnader, avbokningsskydd eller framflyttning av tillträdesdag. Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte.

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller
  • Gemensamhetslokal
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller
  • Gemensamhetslokal
Om vårt hållbarhetsarbete

Mitt i centrala Umeå

Här bor du mitt i smeten med det mesta du kan behöva utanför dörren och gott om butiker och restauranger inom promenadavstånd.

Längre ned på gatan har du Norrlandsoperan, runt knuten ligger Folkets hus och Gitarrmuseet, känd för att vara en av världens största samlingar av gitarrer. Perfekt för ett spontanbesök följt av middag på en av stadens många restauranger och krogar.

Anmäl intresse till Brf Arken

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Josefin Granström

Josefin Granström

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur
Inredning

Brf Arken inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din lägenhet. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Välj inredning

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp