Bostadsrätter till salu i Luleå

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Luleå. vårt bostadsprojekt kommer att bestå av moderna och välplanerade lägenheter där varje kvadratmeter kommer till användning och hiss är en självklarhet. Bostäderna kommer att ha hög standard och vara utrustade med många bekvämligheter. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Hur ser din nya verklighet i Luleå ut?

Nu när vi planerar för vårt nästa bostadsprojekt i Luleå vill vi gärna ha din åsikt om hur bostäderna ska utformas. Önskar du öppen planlösning? Mycket förvaring? Eller kanske inglasade balkonger? Berätta om dina önskemål genom att lämna in din åsikt nedan.

Lämna din åsikt här

Det är något speciellt med Luleå

Det är inte mycket som överträffar det som går att uppleva här i Luleå – Gammelstads kyrkby, av UNESCO utsett till världsarv 1996, den mäktiga skärgården, skogarna, norrskenet, kulturen eller idrotten. Det är också lätt att ta den rena luften, skoterturerna, fisket och jakten för givet här. Men att bo i Luleå är speciellt. Kanske beror det på människorna. Och att vi är lite närmare verkligheten.

Hållbart och närmare verkligheten

Vi bygger boenden på ett hållbart sätt för ett bekymmersfritt liv. Rum som skapar trygghet och trivsel så att du kan njuta av allt Luleå har att erbjuda. I över 80 år har vi byggt bostäder för människor i Norrland och övriga Sverige. Eftersom vi är ett kooperativt företag ägs vi av våra kunder. De som bor i våra bostäder. Målet är därför inte att maximera vår vinst, viktigare är att skapa en bra livskvalitet för våra medlemmar.

Riksbyggen har blivit utsedda till Sveriges Grönaste Varumärke inom kategorin ”Nyproduktion av bostäder”. Vi har till exempel flest bostadsprojekt certifierade enligt Miljöbyggnad Silver. Dessutom har vi varit med och utvecklat betong med 30 procent mindre klimatpåverkan. Med över en halv miljon boende i våra bostäder har vi en enorm möjlighet att bidra till att skapa en mer hållbar vardag. Det tänker vi fortsätta med nu i våra planeringar för bostadsprojekt i Luleå.

Bo och lev din dröm

Tänk att komma hem till en bostad du äger. En dröm för många men snart en verklighet för fler i Luleå. Det är en speciell känsla att köpa en helt nybyggd bostadsrätt. Allt är nytt och fräscht och du behöver inte lägga energi och pengar på renoveringar. Istället kan du direkt börja inreda och skapa ditt personliga hem. Skillnaden mellan en hyresrätt och en bostadsrätt är att du betalar en insats för din bostadsrätt och sedan en avgift varje månad. Läs mer om hur ett bostadsköp går till

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp