Kommande
Kommande

Brf Nyponrosen

Anmäl intresse

I Brf Nyponrosen planerar vi för 36 bostadsrätter med soliga terrasser. Här möts en modern och hållbar arkitektur med grönskande omgivning. I föreningen planerar vi för verkstad, tvättstuga, festlokal, övernattningslägenhet och en grönskande gård. Vi skapar ett unikt hus där de boende erbjuds hög livskvalitet, närhet till naturen, hållbarhetstänk och smarta lösningar för delningsekonomi.

Fakta

Bostäder 36
Status Kommande
Planering pågår
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Bostadsrätter i Snurrom, Kalmar

Vår vision för Kvarteret Nyponrosen

Här skapas hem för en hållbar gemenskap kantad av mervärden i en naturnära vardag. Brf Nyponrosen kommer bestå av cirka 36 bostadsrätter om 2–5 rum och kök där samtliga bostäder förses med generösa och soliga terrasser mot gården. Se gärna exempelplanlösningarna som finns utlagda under ”Dokument och faktablad” för att få en känsla av hur bostäderna kommer vara utformade. I föreningen kommer det finnas 36 parkeringsplatser.

Vår vision är att kvarterets träfasader och gröna väggar ska samspela med omgivningen och naturen. Vi kommer också skapa flertalet mervärden i föreningen så som odlingsträdgård, verkstad, festlokal och övernattningslägenhet för de boende. Innergården kommer präglas av en stor gemensam grönyta där grannar och boende lockas till spontana möten och samtal.
Detta blir boendet för dig som vill leva bekvämt lägenhetsliv med naturen alldeles inpå knuten. Bege dig ut på en härlig promenad i skog och längs havet och njut av fåglarnas kvitter eller släng upp golfbagen på ryggen och bege dig till fots till Kalmars golfbana som ligger alldeles intill.

I Brf Nyponrosen väntar en nytänkande och skandinavisk medelhavskänsla på dig!

Inbyggd gemenskap gör det enkelt att tänka hållbarhet

Att dela utrymmen och saker med varandra är inte bara bra för vår planet och din plånbok. De spontana mötena, samtalen och glada tillropen berikar och utvecklar oss som människor. Därför har vi byggt in ett flertal funktioner och socialt främjande faciliteter i föreningen. Förutom gemensamhetslokal och grillplats finns det också ett flertal andra olika rum både ute och inne.

I verkstaden kan du med verktygen i föreningens verktygspool laga cykeln samtidigt som grannen målar om köksstolarna. Odlingsträdgården är ett annat exempel där du med dina grannar kan planera midsommarfestens färskpotatis och sockerärtor. På föreningens egen ”Bytarhylla” kan du byta de där ljusstakarna du tröttnat på mot din grannes utlästa favoritbok.

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Gemensam verkstad, bytarhylla och odlingsträdgård
  • Hållbarhetsworkshops
Om vårt hållbarhetsarbete

Dokument och faktablad

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Gemensam verkstad, bytarhylla och odlingsträdgård
  • Hållbarhetsworkshops
Om vårt hållbarhetsarbete

Snurrom – bo nära natur, hav och stad

Snurrom är beläget cirka sex kilometer norr om Kalmars stadskärna och bjuder på fantastiska kvaliteter i kringmiljön. Här bor du i vackra och natursköna omgivningar med skogen och havet som granne. Alldeles runt knuten ligger Värsnäs friluftsområde och naturreservat med bad- och grillplatser, mountainbikeleder och fantastiska promenadstigar bland uråldriga ekar och betesmark. Här finns också Kalmar Golfklubb med restaurang och två 18-hålsbanor.

City nås smidigt genom täta bussförbindelser eller på cirka 20 minuters cykelväg. I Snurrom finns förskola, gym och pizzeria. Här kommer även Kalmars nya bad- och friskvårdsanläggning ta plats. Livsmedelsbutiker, vårdcentral och service finns i närliggande Lindsdal eller Berga Centrum.

Anmäl intresse till Brf Nyponrosen

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Karin  Hoberg

Karin Hoberg

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp