Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Callmare Fästning

Anmäl intresse

På Fredriksskans med sitt enastående läge i Kalmar, uppför vi nu Brf Callmare Fästning. 31 kvadratsmarta lägenheter om 1-3 rum och kök. Preliminär inflyttning våren 2024. Försäljning pågår – varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för att boka en privat visning i vår möblerade visningslägenhet.

Fakta

Lägenheter 31
Status Försäljning pågår
Planering pågår
Byggstart
November 2022
Säljstart
7 november 2022
Upplåtelse
Höst 2023
Inflyttningsklart
Mars 2024

Bostadsrätter i Kalmar

I Brf Callmare Fästning ges du möjlighet att bosätta dig på ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Här bor du på ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. Om du får lust att ge dig i väg lite längre bort är det enkelt att använda bilpoolen som ingår i ditt medlemskap i föreningen. Smart, miljövänligt och ekonomiskt.

Det fyra våningar höga huset är gestaltat av Thomas Sandell, en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. Bostäderna är utformade som kvadratsmarta 1–3 rum och kök mellan 27–67 kvm. Här erbjuds allt från mysiga marklägenheter med både en och två uteplatser, till häftiga lägenheter högst upp i huset med takterrasser och en slående utsikt över stadens takåsar. Vi skapar också en vilsam och grönskande innergård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under sommarhalvåret. Här skapas privata sittplatser där du kan njuta av de ljumna sommarkvällarna i goda vänners lag.

På innergården får varje lägenhet även ett eget förråd. När ni ska samlas ett större sällskap för festligheter eller när du har långväga gäster på besök finns möjlighet att nyttja föreningens trivsamma gemensamhetslokal. Brf Callmare Fästning är för dig som ställer höga krav på såväl läge som standard!

För oss är din trygghet A och O

Vi vet också att när man köper en lägenhet i nyproduktion så är det en tid till inflyttning. Livet står inte stilla och mycket kan hända längs med vägen, därför ingår vårt Trygghetslöfte när du köper en bostad i Brf Callmare Fästning. Detta för att du som köpare ska kunna känna dig trygg när du köper en ny bostad även om livet tar vändningar som du inte kan råda över.

Hållbara bostäder

Brf Callmare Fästning kommer att certifieras med Miljöbyggnad Silver. Miljöbyggnad Silver är ett svenskt system för certifiering av byggnader som premierar låg energianvändning, goda innemiljöer och granskade materialval. Utöver detta ställer nivån höga krav på dagsljusfaktorer i bostaden, ljudmiljö, behovsstyrda ventilationssystem och fuktsäkerhet. Det garanterar bra, ljusa och energieffektiva bostäder – och därmed ett långsiktigt hållbart boende!

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller
  • Bilpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller
  • Bilpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Kvadratsmarta bostadsrätter på unikt läge

På Fredriksskans har du nära till allt som Kalmar stad har att erbjuda. Kvarnholmen med sina mysiga kullerstensgator, där finner du utbud såsom butiker, mataffär, pubar, caféer, apotek, vårdcentraler och mycket mer. Dessutom har du nära till vackra promenadstråk, härliga picknickställen och badplatser. Linnéuniversitetet och tågstationen ligger också inom gångavstånd.

Anmäl intresse till Brf Callmare Fästning

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Frida  Langå

Frida Langå

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp