Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Liljekonvaljen

2 800 000–5 950 000 kr
Anmäl intresse

Brf Liljekonvaljen erbjuder 58 ytterst väldisponerade lägenheter på attraktiva Söder i Kalmar. Här kombineras smakfull arkitektur med ofta efterfrågade boendekvaliteter på ett utmärkt läge. Inflyttning preliminärt våren 2025. Välkommen till ditt nya liv på Söder!

Fakta

Pris 2 800 000– 5 950 000 kr
Rum 2–6 rum och kök
Boarea 62–126 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

5 313–10 698 kr/mån
Våningar 4–5
Lägenheter 58
Status Försäljning pågår
Planering pågår
2022
Säljstart
12 sept 2022
Byggstart
prel. vår 2023
Upplåtelse
prel. kv. 1 2025
Inflyttningsklart
prel. vår 2025
Virtuell rundvandring

Bostadsrätter i Kalmar

Brf Liljekonvaljen består av 58 lägenheter i varierade storlekar och utformningar. Här ges du möjlighet att välja mellan allt från trivsamma marklägenheter med villakänsla och egen täppa med stensatta uteplatser till luftiga lägenheter med rymliga balkonger. Överst i husen tar unika etagelägenheter och penthouse med soldränkta takterrasser plats.

I Brf Liljekonvaljen står det enkla och hållbara livet i fokus. Vi har plockat in flera bekväma lösningar som sällan återfinns i lägenheter så som egen groventré, separat tvättstuga och köksö att skåla runt med gästerna samtidigt som maten puttrar i grytan.

Mellan föreningens fyra huskroppar hittar du en grönskande och trivsam gård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under årets varmare månader. Här skapas boulebana och privata sittplatser där du kan njuta av ljumna sommarkvällar i goda vänners lag och gröna ytor som bjuder in till lek. I föreningen finns även plats för gemenskap och dina långväga gäster. Här finns såväl gemensamhetslokal som övernattningslägenhet.

För oss är din trygghet A och O

Vi vet att när man köper en lägenhet i nyproduktion så är det en tid till inflyttning. Livet står inte stilla och mycket kan hända längs med vägen, därför ingår vårt Trygghetslöfte när du köper en bostad i Brf Liljekonvaljen. Detta för att du som köpare ska kunna känna dig trygg när du köper en ny bostad, även om livet tar vändningar som man inte kan råda över.

Hållbara bostäder

Brf Liljekonvaljen kommer att certifieras med Miljöbyggnad Silver. Miljöbyggnad Silver är ett svenskt system för certifiering av byggnader som premierar låg energianvändning, goda innemiljöer och granskade materialval.

Utöver detta ställer nivån höga krav på dagsljusfaktorer i bostaden, ljudmiljö, behovsstyrda ventilationssystem och fuktsäkerhet. Det garanterar bra, ljusa och energieffektiva bostäder – och ett långsiktigt hållbart bostadsområde.

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Energisnåla hus med solceller på tak
 • Sedumtak på förrådsbyggnader
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Energisnåla hus med solceller på tak
 • Sedumtak på förrådsbyggnader
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Bo i ett centrum- och naturnära område i Kalmar

Här bor du med promenadavstånd till mysiga gångstråk bland vacker bebyggelse, skön natur och Stensös naturområde med motionsspår, grillplatser och flera badplatser.

Både förskolor och skolor finns alldeles i närheten. Likaså finner du välsorterade matbutiker, Länssjukhuset, bageri och pizzerior i området.

En kort cykeltur bort finner du Kalmar city med sin härliga atmosfär, gästhamnen, Kalmar Slott, Centralstationen och mycket mer. Vill du inte cykla, gå eller åka bil från ditt hem så passerar kollektivtrafiken smidigt precis utanför lägenheterna i Brf Liljekonvaljen.

Anmäl intresse till Brf Liljekonvaljen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Frida Langå
Frida Langå
Fastighetsmäklare 073 922 18 38
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp