Ledig
Ledig

2:a med privat takterrass

Anmäl intresse

Varmt välkommen till en riktigt väldisponerad tvårummare med massa förvaringsmöjligheter och det bästa av allt är nog den härligt stora terrassen som bjuder in till fridfull utsikt över takåsarna i färgsprakande kvällssol.

Inflyttningsklar 2:a i Kalmar

När du passerat den pampiga Fredriksskansporten kliver du in i trapphuset. Du ska högst upp till våning fyra, dit du tar dig via hiss eller trappor. Du går ut på våning fyra och når lägenheten via en möblerbar loftgång. Inne i bostaden är det en rymlig hall som möter dig med extra långt skjutdörrsparti, här kan man verkligen inte klaga på förvaringsmöjligheterna. På golvet ligger ljusgrått klinkers som sedan övergår till ett fint mattlackat trägolv som enhetligt följer dig vidare i hela bostaden. Hallen leder dig vidare till bostadens alla andra rum.

Bostadens moderna och stilrena kök går i vitt och ljusgrått. Köket är från Vedum och de rostfria vitvarorna är från Bosch. För att förstärka den stilrena känslan så är diskmaskinen integrerad. Handtagen är moderna och har ett uttryck man inte tröttar på då de smälter bra in i den övriga inredningen med utförande i krom och svart.

Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum vilket gör hemmet väldigt socialt. I sällskapsrummet har du plats för både matbord och härlig soffa. Från denna del av bostaden når du terrassen som har bjuder på ljuvlig utsikt över takåsarna och som inte bara ger dig sol under dagen utan också underbar kvällssol, så du verkligen kan njuta länge under årets varma månader. Som nämnt innan så har lägenheten inte bara terrass utan även en möblerbar loftgång precis intill sin alldeles egna entrédörr. Där du med fördel kan sitta och njuta och lyssna när Fredriksskans arena bjuder in till musikevenemang.

Hemmet har ett väl tilltaget sovrum där en dubbelsäng och sängbord får plats. Smidig förvaring i form av skjutdörrsgarderober från Elfa.

Det helkaklade badrummet går i beige och ljusgrått. Utrustningen består av dusch med vikväggar i klarglas, takdusch, handfat med kommod, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och väggskåp med belysning och el-uttag samt självklart en praktisk handdukstork.

På Fredriksskanstorget 1 ges du möjlighet att bosätta dig på ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Du bor du i ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. Om du får lust att ge dig i väg lite längre bort är det enkelt att använda bilpoolen som ingår i ditt medlemskap i föreningen, smart, miljövänligt och ekonomiskt. Vill du inte köra bil, då finns en el-lådcykel som du kan låna gratis också!

Till föreningen hör en vilsam och grönskande innergård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under sommarhalvåret antingen om du väljer ena delen som har en härlig pergola eller andra sidan som kommer att ha inbjudande utemöbler. På gården har varje lägenhet även ett eget förråd i separat byggnad.

När ni ska samlas ett större sällskap för festligheter eller när du har långväga gäster på besök finns möjlighet att nyttja föreningens trivsamma gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet. När den inte är bokad kan du med fördel flytta ner hemmakontoret till lokalen på markplan för att få lite miljöombyte eller bara ta en fika med dina nya grannar.

Fakta

Pris 2 495 000 kr
Rum 2 rum och kök
Boarea 47 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

4 553 kr/mån
Våning 4 av 4
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad

Bostadsrätter i Kalmar

Köken och badrummen i Brf Callmare Fästning är omsorgsfullt utformade med inredning från Vedum och vitvaror i rostfritt från Bosch.

Den fasta inredningen i kök och badrum följer vårt stilpaket Harmoni. Här kombineras stilrena och neutrala materialval och färger som tillsammans skapar en elegant och tidlös stil som tilltalar de flesta.

Samtliga lägenheter förses med en trestavig ekparkett och fönsterbänkar i natursten.

Kök

3-stavs mattlackad ekparkett. Vitmålade väggar. Vita luckor och grå bänkskiva i laminat med vitt stående kakel som stänkskydd. Handtagen är moderna i krom och svart. Induktionshäll och inbyggnadsugn från Bosch. Vitvaror i rostfritt samt integrerad diskmaskin. Fullutdragslådor med dämpning. Belysning och eluttag under väggskåp. Fönsterbänkar i natursten.

Bad

Helkaklade väggar i vitgrå nyans och klinkers i ljusgrått. Kombimaskin från Bosch. Kommod med utdragbara lådor, spegel med belysning, raka duschdörrar i klarglas, WC i vitt porslin samt handdukstork. Ovan tvättmaskin och torktumlare finns bänkskiva i laminat samt väggskåp med bänkbelysning och eluttag.

Rum

3-stavs mattlackad ekparkett samt vitmålade väggar och tak.

Hall

3-stavs mattlackad ekparkett. Vitmålade väggar och tak. Fönsterbänkar i natursten.

Balkong

Golv av omålad betong. Tak av målad betong i kulör likt byggnaden. Eluttag och belysning på vägg.

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Bilpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Bilpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Kvadratsmarta bostadsrätter på unikt läge

På Fredriksskans har du nära till allt som Kalmar stad har att erbjuda. Kvarnholmen med sina mysiga kullerstensgator, där finner du utbud såsom butiker, mataffär, pubar, caféer, apotek, vårdcentraler och mycket mer. Dessutom har du nära till vackra promenadstråk, härliga picknickställen och badplatser. Linnéuniversitetet och tågstationen ligger också inom gångavstånd.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Frida Langå

Frida Langå

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp