Riksbyggen flyttar till nya lokaler i centrala Gävle 2019-11-18, kl 07:40

Riksbyggen flyttar till nya lokaler i centrala Gävle

Under våren 2020 kommer Riksbyggen att flytta till nya lokaler på Marielundsvägen i centrala Gävle. Riksbyggen både bygger bostäder och är en av de största fastighetsförvaltarna i Gävle.

– På Riksbyggen är verkligen glada över vårt nya läge som passar oss utmärkt bra med goda kommunikationsmöjligheter, fint skyltläge och access till större vägar från alla väderstreck. Det blir ett lyft för hela vår verksamhet. Här får vi plats att fortsätta utveckla vår förvaltningsverksamhet och bostadsmarknaden i Gävle med omnejd, säger Anna Axelsson Lundberg, marknadsområdeschef, Riksbyggen.

Nuvarande lokaler ligger på Förrådsgatan i Gävle och inflyttningen i de nya lokalerna kommer att ske i april 2020. Hyresvärd är Diös.

Riksbyggen förvaltar ett stort antal bostadsrättsföreningar i Gävle och kommersiella och offentliga fastigheter. Några av Gävles mest kända byggnader förvaltas av Riksbyggen, Slottet och det gamla fängelset.

Riksbyggen är också en av Sveriges största bostadsutvecklare och bygger både hyres- och bostadsrätter samt kooperativa hyresrätter för äldre. I Gävle är Riksbyggen en av aktörerna bakom utvecklingen av stadsdelen GodisfabrikenOmbyggnad av fastigheter är också en viktig del av Riksbyggens verksamhet i Gävle.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Axelsson Lundberg, Marknadsområdeschef, Riksbyggen, 026-17 58 20
anna.axelssonlundberg@riksbyggen.se 

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Bilder