Ombyggnad och renovering

I behov av ombyggnation eller renovering av bostadsrätter såsom stambyte i kök och badrum eller bygga in balkongerna? Oavsett vilka utmaningar er bostadsrättsförening står inför får ni en trygg samarbetspartner med oss.

Dags att bygga om eller renovera i föreningen?

Vi vet hur man kostnadseffektivt och hållbart hanterar ombyggnationer och renoveringar.

Kontakta oss

Det här hjälper vi till med:

 

Mark och anläggning

Tillbyggnad och ändring

Vi är en trygg partner

Fastighetsutveckling är ofta en stor investering, i både tid och pengar. Att göra renoveringar och ombyggnationer av bostadsrätter i rätt tid och att göra rätt från början blir både billigare i längden och minskar risken för oväntade händelser. Ett viktigt beslut i ombyggnationen är därför att välja rätt samarbetspartner.

Vi på Riksbyggen har lång erfarenhet av fastighetsutveckling, renoveringar och ombyggnationer i bostadsrättsföreningar. 

Vi vet hur man kostnadseffektivt och hållbart hanterar ombyggnationer och renoveringar i miljöer där människor lever och bor. Vi tar stor hänsyn till att det vardagliga ska fungera även under projektets gång.

Vi ser till att arbetet genomförs enligt den plan ni har godkänt, och vi är kvar under hela projektet och följer upp när arbetet är klart.

Vi tar ett helthetsansvar

Vid ombyggnad av bostadsrätter är det många saker att hålla ordning på, många fler än vad man först kanske tror: anbuds- upphandlingar, försäkringsavtal, myndighetskrav, besiktningar, kalkyler, projektplaner, information till boende och så vidare. Det är många personer och instanser att hålla kontakt med. Vi gör det enklare för dig genom att ta helhetsansvar för projektet.

Fast pris med Riksbyggenavtal 

Genom vårt unika Riksbyggenavtal får er förening ett fast pris som omfattar alla delar och kostnader i projektet. Det garanterar att inga oväntade kostnader tillkommer. Givetvis kan ni också välja att ha ett avtal på löpande räkning. Oavsett avtalsform behöver ni bara hålla kontakt med en person hos oss. Allt för att det ska bli enkelt och tryggt för er som kund.

5 års garanti på utförd ombyggnad eller renovering

Vi fungerar som projektledare och anlitar de som är bäst lämpade att utföra ombyggnaden – antingen internt hos oss eller någon i vårt väl inarbetade nätverk av underleverantörer och samarbetspartners.

Vi ger alltid en fast produktionskostnad, så att ni redan i förväg vet hur det kommer att påverka medlemmarnas månadsavgift för bostaden. Dessutom ger vi 5 års garanti på utförd fastighetsutveckling inom ombyggnad eller renovering av bostadsrätter.  

Få reda på mer om renovering och ombyggnad

Ange namn*
Ange e-post*
Ange telefon*
Ange ort*

Gör en felanmälan

Sök jobb och praktik