Hållbar fastighetsförvaltning
Totalförvaltning - en heltäckande servicelösning
80 år av bred kompetens och erfarenhet
DIGITAL STÄMMA

Dags för årsstämma? Håll den digitalt!

Vi erbjuder Brf-paket för en digital föreningsstämma. Vill ni att vi tar hand om hela stämman eller behöver ni bara hjälp med tekniken? Vi erbjuder tre olika paket.

Läs om Digital stämma

Grundtjänster inom Fastighetsförvaltning Brf

 Ekonomisk förvaltning >

En helhetslösning med allt ifrån budget och årsredovisningar till att räkningar betalas i tid och bokförs rätt. Tryggt och bekvämt för både styrelse och medlemmar.

Teknisk förvaltning >

En välskött byggnad med planerat underhåll är bra för bostadsrättsföreningens ekonomi och skapar samtidigt en trevlig och trygg boendemiljö för medlemmarna.

Verksamhetsservice

Med en effektivare administration kan styrelsen lägga mer kraft på strategier och långsiktig utveckling av fastigheten.

Fastighetsdrift >

Med grundtjänsten Fastighetsdrift kan styrelsen känna sig trygga i att allt fungerar, att brister upptäcks och åtgärdas i tid av rätt kompetens.

Lokalvård >

Att ha välstädat i hus och omgivning är en viktig faktor för att trivas. Vi hjälper er att hålla trapphus, entréhallar, tvättstugor, soprum och övriga gemensamma utrymmen rena och inbjudande.

Utemiljö >

Vi erbjuder tjänster som förbättrar trivsel och trygghet i utemiljöerna under hela året. Tillsammans går vi igenom er utemiljö och planerar utifrån er budget och ambitionsnivå.

Vad kostar fastighetsförvaltning för min bostadsrättsförening?

Storleken på bostadsrättsföreningen, det vill säga antalet lägenheter är en avgörande del. Hur hög ambitionsnivå ni har på er förvaltning och hur ofta ni vill att tillsynen sker är även faktorer som påverkar kostnaden.

En annan viktig faktor för priset på fastighetsförvaltning är hur väl underhållen fastigheten är sedan tidigare - både utemiljön och huset. Andra faktorer som påverkar är exempelvis om föreningen har en gemensam tvättstuga som behöver underhållas eller om varje lägenhet har egna tvättmaskiner.

Faktorer som påverkar priset:

  • Stora gräsytor: Gräs behöver klippas oftare än häckar, träd och stenlagda ytor.
  • Underhållsplan: Om din förening har en underhållsplan sedan tidigare underlättar det mycket för den ekonomiska och tekniska förvaltningen.
  • Snölagring: Finns det loftgångar och platta tak som behöver snöröjas för hand? Om det inte finns något utrymme för att förvara bortskottad snö på gården behöver snön fraktas iväg vilket kan bli dyrt.
  • Fastighetens skick: Måste något repareras eller åtgärdas för att det inte har förvaltats på rätt sätt kan priset skena iväg. Det är oftast billigare att prioritera fastighetsförvaltning än att reparera fel senare.

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.

Jag vill veta mer om (minst ett val)
Upp