Våra energitjänster – vi fixar energieffektiviseringen

Energi är en stor rörlig kostnad. Här finns med andra ord pengar att spara. Med våra olika energitjänster håller vi kvar energin i huset och ser till att den gör mesta möjliga nytta, så att det går åt så lite energi som möjligt.

Få ett kostnadsförslag

Vill du veta vad det skulle kosta i investering för dig och dina fastigheter? Gör en offertförfrågan kring våra energitjänster och få ett kostnadsförslag.

Gör en offertförfrågan

Bostadsrättsförening i Uppsala först att testa värmeoptimering

"Vi har sparat 40 000 kWh vilket motsvarar cirka 32 000 kronor för vår del. Det är nästan 500 kr per lägenhet. Med tanke på de ökande energipriserna räknar vi med att besparingen i kronor blir större framöver" 

– David Johansson, energiansvarig, Brf Åsikten Södra 1 i Uppsala

Hyresfastigheter i Gustavsberg gjorde värmebesparing på 30 %

"Under våren påbörjade vi ett samarbete med Riksbyggen gällande fastigheterna Handfatet och Badkaret. En injustering gjordes och Riksbyggens 24/7 lösning med AI teknik för styrning av fastigheten infördes. Resultatet är över förväntan och har fått oss att se över möjligheten att införa detta på fler fastigheter"

– Michael Skogqvist, fastighetschef på Polstjärnan

Våra tjänster inom energi och energioptimering

Vad är energitjänster?

Energitjänster är tjänster ämnade för att uppnå en mer effektiv energianvändning i din fastighet. Vägen dit kan se olika ut, och vi erbjuder därför flera olika typer av energitjänster anpassade efter just era behov. Alla fastigheter är unika, och olika byggnader har olika energibehov som kräver olika lösningar för att effektivisera energianvändningen. Våra energiexperter gör en kartläggning över era behov, och kommer med konkreta förslag för vilken eller vilka energiåtgärder som gör störst nytta för just er fastighet.

Energieffektivisera din brf med våra energitjänster

Vi erbjuder smarta energitjänster där vi hjälper dig att tilläggsisolera vinden, renovera fönster, öka värmeåtervinningen samt optimera värmestyrningen för bostadsrättsföreningen, för att nämna några få. Med rätt åtgärder kan du sänka både driftskostnader och klimatavtryck.

Energieffektivisering i brf – effektivisera energianvändningen

Få koll på fastighetens energianvändning

En fastighet består av flera olika system för vatten, ventilation, värme och el. Det kan vara svårt att ha en övergripande koll på systemens totala energianvändning och totala kostnad. Genom att få en tydlig överblick över fastighetens energianvändning kan du spara både pengar och minska husets miljöpåverkan. Med vår tjänst för energioptimering gör vi först en utredning där vi fastställer fastighetens energitjuvar, och ger konkreta åtgärdsförslag som bör vidtas för att spara energi och vilka investeringar som är mest lämpliga.

Minska energianvändning och kostnad

Energi är en rörlig kostnad, det finns därmed mycket pengar att spara genom att energioptimera fastigheten. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder, och sätter tydliga mål för energibesparingar och genom smarta tekniska lösningar. Våra energiingenjörer har lång erfarenhet av energieffektivisering, och att genomföra rätt åtgärder till rätt fastigheter.

Ett stort utbud av energitjänster

Vi erbjuder heltäckande energitjänster för att effektivisera energianvändningen i fastigheten. Genom en energikartläggning anpassar vi lösningen efter era unika behov. Oavsett om det rör en smartare värmeoptimering, energideklaration, byte av värmesystem eller att installera solceller har vi en energitjänst som passar er och fastighetens utmaningar när det kommer till energioptimering. Vill du veta mer om hur du kan investera i energieffektivisering? Kontakta oss idag och få ett kostnadsförslag för våra energitjänster!

Få ett kostnadsförslag

Vill du veta vad det skulle kosta i investering för dig och dina fastigheter? Gör en offertförfrågan kring våra energitjänster och få ett kostnadsförslag.

Gör en offertförfrågan