Kommande
Kommande

Tullholmsviken

Tullholmsviken som ska bli det nya bostadsområdet ligger i ett centralt läge, i Karlstad, som tidigare använts för industriändamål. Med sitt unika läge mellan Tullholmsvikens strand, den pågående stadsutvecklingen och Stadsträdgården har området alla möjligheter att bli en attraktiv stadsdel.

Bostadsfakta

Lägenheter 230
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar då vi är i en tidig fas i projektutvecklingen. Men anmäl intresse redan nu så får du löpande information och framförallt inbjudan till visningar och all information till säljstarten.

Det kommer mer information här ju närmare säljstart vi kommer, men insatser och månadsavgift blir klart först till säljstarten. Välkommen att kontakta säljansvarig om du har frågor eller funderingar!

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Tullholmsviken, Karlstad

Här ska det bli en stadsutveckling med en blandning av bostäder, verksamheter, service och strandpromenad. Det kommer att bli omkring 1000 nya bostäder när hela området står klart. I bottenplanen på många av husen finns möjlighet för olika verksamheter att etablera sig. Intill vattnet kommer det bli en slags torgyta med inslag av växtlighet och en gång- och cykelbana.

Riksbyggen har två av kvarteren och planeringen för dessa startar upp under våren 2022 och förhoppningsvis kan vi starta försäljningen av den första bostadsrättsföreningen under 2023 och en första inflyttning till området under årsskiftet 2025/2026.

Översikt Tullholmsviken

På den här sidan kan du se hur nya området i Karlstad växer fram utifrån Riksbyggens kvarter, vilka etapper som är klara och vilka som är på gång. Du kan även anmäla ditt intresse för att få mer information, via nyhetsbrev, allt eftersom första etappen växer fram.

Preliminär fakta Riksbyggen Tullholmsviken

Boendeform: Bostadsrätt
Antal kvarter: 2 och 2-4 etapper
Antal lägenheter: cirka 240
Service: Ny Coopbutik cirka 100 meter och Centrum och centralstation cirka 500 meter
Parkering: Garageplats under gårdarna Miljöbyggnad: Silver

Anmäl intresse till Tullholmsviken

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till