Bostadsrätter till salu i Karlstad

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Karlstad. Vi planerar för många nya bostäder i Karlstad. Det finns nyproducerade bostadsrätter både för förstagångsköparen och för den stora och lilla familjen. Anmäl intresse så får du löpande information via mejl kring de aktuella bostadsprojekten.

Riksbyggens bostadsrätter i Karlstad

Vi bygger hållbara boenden för ett bekymmersfritt liv. I våra I våra nyproducerade lägenheter kan du snabbt flytta in utan att behöva renovera något utan istället kan du lägga fokus på att göra din nya bostad till ditt alldeles egna hem.

Våra bostadsrätter produceras med stort fokus på hållbarhet. Riksbyggen har blivit utsedda till Sveriges Grönaste Varumärke för nyproduktion av bostäder, med flest certifierade bostadsprojekt med certifieringen Miljöbyggnad Silver.

Att bo i Karlstad

Karlstad är en trevlig stad belägen i Värmland. Karlstad ligger mellan Oslo och Stockholm, precis vid Sveriges största sjö Vänern och Sveriges längsta älv, Klarälven. Det är en vacker, lugn stad med en härlig atmosfär. Karlstad är den största staden i Värmland, och bland Sveriges 25 största kommuner.

Miljön i Karlstad är mycket vackert med närheten till Vänern. Det finns också gott om grönområden, flera parker och naturreservat. Oavsett var i Karlstad du bor har du alltid nära till både stadens centrum, grönområden, de värmländska skogarna och vattnet. Den magiska naturen och möjligheten till miljöombyten gör Karlstad till en alldeles speciell stad.

Kommande nyproduktion i Karlstad

Tullholmsviken - Tullholmsviken kommer att bli ett nytt bostadsområde i centrala Karlstad. Tidigare har området använts för industriändamål, men kommer nu att bli en plats för 230 nya bostadsrätter.

Brf Klarapoeten - Klara är en vacker och levande stadsdel i Karlstad, belägen precis vid Klarälven. I Brf Klarapoeten kommer det att finnas drygt 60 moderna bostadsrätter på mellan 35-120 kvadrat.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Hyresrätter i Karlstad

I Karlstad har vi även hyreslägenheter. Ställ dig i kö om du är intresserad av en hyreslägenhet i Karlstad.

Läs mer och anmäl intresse
Upp