Bostadsrätter till salu i Karlstad

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Karlstad. Vi planerar för många nya bostäder i Karlstad. Det finns nyproducerade bostadsrätter både för förstagångsköparen och för den stora och lilla familjen. Anmäl intresse så får du löpande information via mejl kring de aktuella bostadsprojekten.

Riksbyggens bostadsrätter i Karlstad

Vi bygger hållbara boenden för ett bekymmersfritt liv. I våra nyproducerade lägenheter kan du snabbt flytta in utan att behöva renovera något utan istället kan du lägga fokus på att göra din nya bostad till ditt alldeles egna hem.

Våra bostadsrätter produceras med stort fokus på hållbarhet. Riksbyggen har blivit utsedda till Sveriges Grönaste Varumärke för nyproduktion av bostäder, med flest certifierade bostadsprojekt med certifieringen Miljöbyggnad Silver.

Att bo i Karlstad

Karlstad är en trevlig stad belägen i Värmland. Det är en vacker, lugn stad med en härlig atmosfär. Karlstad är den största staden i Värmland.

Miljön i Karlstad är mycket vacker med närhet till Vänern. Det finns gott om grönområden, flera parker och naturreservat. Oavsett var i Karlstad du bor har du alltid nära till både stadens centrum, de värmländska skogarna och vattnet. 

Kommande nyproduktion i Karlstad

Tullholmsviken - Tullholmsviken kommer att bli ett nytt bostadsområde i centrala Karlstad. Tidigare har området använts för industriändamål, men kommer nu att bli en plats för 230 nya bostadsrätter.

Brf Klarapoeten - Klara är en vacker och levande stadsdel i Karlstad, belägen precis vid Klarälven. I Brf Klarapoeten kommer det att finnas drygt 60 moderna bostadsrätter på mellan 35-120 kvadrat.

Inflyttningsklart

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Våra inflyttningsklara lägenheter

Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp