Ledig
Ledig

Objekt 0101 i Radhusblicken 5

Charmigt kedjehus på 135kvm med ett generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Här kan du välja uteplats efter väder, vind och humör. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum om familjen växer.

Fakta

Pris 6 845 000 kr
Rum 5 rum och kök
Boarea 135 kvm
Biarea 6 kvm
Status Ledig
Bostadsprojekt Radhusblicken 5

Välkommen på visningsdagen

Söndag 25 september 12:00-14:00

Välkommen till vårt visningshus på Greta Arwidssons väg, Uppsala.

Rumsbeskrivning

Rum

Rummen har målade väggar. Golven har ekparkett.

Kök

Skåpinredning med utdragslådor, bänkskiva i laminat. 

Badrum/tvätt

Klinker på golvet och kaklade väggar. Duschvägg, spegelskåp med belysning, kommod. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva och väggskåp. Handdukstork.

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

placeholder

 • Planering pågår

  Vinter 2021
 • Säljstart

  Vår 2022
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  December 2023

Allt du behöver på nära håll

Som boende i Fornby som är den nya delen av Gamla Uppsala har du naturen inpå knuten med fina strövområden och öppna fält. Fornminnestäta Gamla Uppsala ligger en bit bort och bjuder på spännande historia och picknickvänliga kullar. Vill du  göra en utflykt med hela familjen rekommenderas Gränby 4H-gård några kilometer bort.

I närområdet finns även förskolor, skolor och mataffär samt Heidenstams torg med restaurang, kiosk, frisörer, postombud och gym. Vill du ännu större utbud ligger Uppsalas andra stadskärna Gränbystaden, på cykelavstånd. Här finns Gränby Centrum med butiker, restauranger och biograf. I Gränbystaden planeras även nya Uppsala Event Center, en av Europas modernaste arenor för sport och andra evenemang.

Det finns smidiga påfarter till området för bilpendlare men det finns också bra kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor, för dig som vill trampar in till stan.

Anmäl intresse till Radhusblicken 5

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.