Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Planerat

Brf Riddarparken

Om projektet

Bostadsrätter i Jakobsberg centrum

Brf Riddarparken är ett hus med hög standard, genomtänkta planlösningar och strålande läge mitt i Jakobsbergs Centrum. Här hittar du allt från yteffektiva ettor till rymliga fyror.

Allt du behöver, innanför tröskeln och utanför dörren.

I Brf Riddarparken planerar vi allt från yteffektiva ettor för dig som är på jakt efter ett eget boende till rymliga fyror för den större familjen. Alla lägenheter är inredda med hög standard. Vissa har dubbla uteplatser i två väderstreck. Här bor du nära skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf, simhall och gym. Pendeltågsstationen och bussterminalen ligger strax intill. Och alldeles utanför dörren planerar vi en stor och välkomnande innergård.

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Läs mer

Jakobsbergs Centrum i framtiden.

Järfälla är en av de snabbast växande kommunerna i Stockholms län. Fram till år 2030 beräknas kommunen växa från dagens 70 000 invånare till över 100 000. En stor och viktig del är utvecklingen av Jakobsbergs Centrum. Det är idag ett väletablerat centrum med butiker, vård och all tänkbar service. Kommunens vision är att bygga ytterligare bostäder i en sammanhållen, upplevelserik och promenadvänlig stadsmiljö. Den visionen är vi på Riksbyggen stolta över att vara med att förverkliga.

Nära shopping, kommunikationer och natur.

I Jakobsbergs Centrum bor du med ett strålande läge, nära skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf, simhall och gym. Dessutom ligger pendeltågsstationen och bussterminalen strax intill. Vill du ut i naturen finns det både vatten, skog och ängar kring Järvafältets naturreservat.

Bostäder för alla.

I Jakobsberg Centrum planerar vi bostäder för alla. Unga som gamla, stora som små familjer. Bland annat planerar vi ett hus inom Bonum, vårt boendekoncept med bekväma lägenheter för seniorer som fyllt 55 år. Till huset hör en egen Bonumvärd som hjälper till med vardagsärenden.

Ett gott liv – i och mellan husen.

Som samhällsutvecklare bygger vi mer än bara bostäder. Vi utvecklar nya stadsdelar med människan i centrum och arbetar för ett gott liv – både i och mellan husen. På så sätt utvecklar vi socialt hållbara stadsdelar där människor vill bo, år ut och år in.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Information

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Vill du öka din möjlighet att välja din drömbostad? Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!