Kommande
Kommande

Brf Björkstigen

Anmäl intresse

I natursköna Björkhagen planerar vi 43 bostadsrätter för små och stora familjer i Brf Björkstigen.

Fakta

Lägenheter 43
Status Kommande
Planering pågår
Säljstart
Prel. våren 2024
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Björkhagen

Vårt nya klimatsmarta kvarter för familjer växer fram vid korsningen Malmövägen/Ystadsvägen på ett mycket bra läge med närhet till tunnelbanan. Kvarteret karakteriseras av ett gediget hållbarhetstänk och en arkitektur som smälter in i omgivningarna.
Framförallt kommer kvarteret erbjuda större bostäder för barnfamiljer, men vi planerar även ett antal mindre lägenheter för unga, singlar och sambos.

Preliminär säljstart planeras till våren 2024.

Hemma i Björkhagen

Björkhagen är ett attraktivt bostadsområde, där Nackareservatet breder ut sig och Sörmlandsleden startar. Stadsdelen växte fram under 40-50 talet och är känd för sin arkitektur med flera unika byggnader. Nu planeras många nya bostäder i området men också flera förskolor, en ny grundskola och en multisporthall.

Bra kommunikationer

Med tunnelbanans gröna linje tar du dig till T-centralen på en kvart och till Gullmarsplan på cirka fem minuter. I Skärmarbrink finns anslutande tunnelbana linje 18 och i Gullmarsplan kan du enkelt byta till tvärbanan och bussar mot söderort.

Natur och fritid

Natursköna Björkhagen är en plats för dig som söker rekreation och naturupplevelser. Här finns en av startpunkterna på Sveriges längsta vandringsled Sörmlandsleden. Nackareservatet bjuder på löparslingor, motionsspår och badsjöar. På promenadavstånd finns också Sicklaskogen och Hammarbybacken, där du kan susa nerför pisterna vintertid eller löpträna uppför backarna under sommarhalvåret (om du orkar!). Gillar du att spela golf hittar du Björkhagens golfbana på nära håll.

Stadspuls, sport och kultur

På bara tio minuter kan du enkelt ta dig till Södermalms stora utbud av klubbar, restauranger, biografer och de trendiga kvarteren i SoFo. Ännu närmare ligger Globen och Tele2 Arena med ett enormt utbud av musik- och sportevenemang.

Anmäl intresse till Brf Björkstigen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Veronica Persson Merlenius

Veronica Persson Merlenius

Sälj- och Marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post