Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Björkstigen

2 395 000–10 795 000 kr
Anmäl intresse

Efter en lyckad första försäljningsfas för Brf Björkstigen släpper vi nu lägenheter till försäljning på öppna marknaden. Nu får du som missade vår säljstart chansen att hitta ditt nya hem i populära Björkhagen. Här lever du livet med allt inom räckhåll. Ena stunden är du omgiven av fågelkvitter i Nackareservaten och i nästa stund är du på ett café på Södermalm. Men allt oftare är du hemma och bara trivs i din nyproducerade lägenhet.

Fakta

Pris 2 395 000– 10 795 000 kr
Rum 1–5 rum och kök
Boarea 32–129 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • uppvärmning
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

2 904–7 918 kr/mån
Våningar 4–5
Lägenheter 43
Status Försäljning pågår
Visningar

Visningar

Måndag 24 juni kl. 16:30-17:00

Välkommen på Öppet hus! Vår mäklare för Brf Björkstigen, Cesar Fuentes, bjuder in till visning som kommer att äga rum på BO STHLMs mäklarkontor på Finn Malmgrens plan 5-7 i Hammarbyhöjden.

Planering pågår
Säljstart
4 feb 2024
Byggstart
Prel. Q4 2024
Inredningsval
Prel. Q1 2025
Upplåtelse
Prel. Q1 2026
Inflyttningsklart
Prel. Q2 2026

Bostadsrätter i Björkhagen

Björkhagen är ett populärt område som i huvudsak byggdes på femtiotalet och har en småskalighet som är mycket uppskattad av de boende. I Brf Björkstigen har vi skapat ett hus som både ska kännas attraktivt i sig självt och bidra till områdets speciella särprägel.

Vårt nya, lummiga kvarter för familjer kommer att växa fram vid korsningen Malmövägen/Ystadsvägen på ett mycket bra läge med närhet till tunnelbanan. Kvarteret karaktäriseras av ett gediget hållbarhetstänk och en arkitektur som smälter in i omgivningarna.
Framförallt kommer kvarteret erbjuda större bostäder för barnfamiljer, men vi planerar även ett antal mindre lägenheter för unga, singlar och sambos.

Ettor till femmor

Vi har varit lyhörda för önskemål om större lägenheter, och erbjuder därför en fin blandning av boenden på 32-129 kvm, med extra andel treor, fyror och femmor. Som granne kanske du får familjen som växt ur sin lägenhet och flyttat till större, eller paret som sålt villan och vill bo bekvämt i nyproducerad lägenhet nära naturen och nära staden. Här finns också det unga paret som flyttar ihop och studenten som bor i en etta.

Balkong åt två håll

De stora lägenheterna från treor och uppåt har genomgående planlösningar. Det ger dig en skön känsla av rymd samtidigt som du får en tillhörighet till den yttre världen på ena sidan och lugnet från gårdens grönska på andra sidan. De genomgående lägenheterna har balkong mot båda sidorna så att du kan välja mellan sol och skugga, beroende på om du föredrar kvälls- eller morgonsol.

Naturtomt

I Brf Björkstigen hittar du lugnet och den grönska som är så typisk för ett område som funnits ett tag. Den har vi tagit vara på genom att behålla träd från den tidigare naturtomten som huset ligger på. De bildar nu en naturlig inramning av innergården. Andra sidan av huset, i syd- och västläge, vetter mot de stora öppna gräsytorna på Nytorps gärde.

Vi ses på innergården

På innergården kan du träffa vänner eller bara luta dig tillbaka och njuta av lugnet. Här finns ombonade mötesplatser, en fin grillplats, plats för umgänge och en mindre lekplats. Alltihop inramat av en trivsam grönska. Vill du använda dina gröna fingrar så kan du odla egna tomater eller örtkryddor i växthuset.

Kontor i huset

Det är allt vanligare att jobba hemma någon dag i veckan. I Brf Björkstigen finns en förberedd plats för co-working med utrymme för 2-3 arbetsplatser. Där kan du jobba hemma samtidigt som du får miljöombyte utan att lämna huset.

Lådcykel, garage och bilpool

I Björkhagen är det cykelavstånd till det mesta, här kan du klara dig utan egen bil. Till din hjälp har du föreningens bilpoolsbil och lådcyklar som gör att du klarar många ärenden. Har du egen bil finns garage för parkering där sju platser utrustats med laddstolpe för elbil.

 

Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset, se vilka lägenheter som finns, var i huset de ligger och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Hemma i Björkhagen

Björkhagen är ett attraktivt bostadsområde, där Nackareservatet breder ut sig och Sörmlandsleden startar. Stadsdelen växte fram under 40-50 talet och är känd för sin arkitektur med flera unika byggnader. Nu planeras många nya bostäder i området men också flera förskolor, en ny grundskola och en multisporthall.

Bra kommunikationer

Med tunnelbanans gröna linje tar du dig till T-centralen på en kvart och till Gullmarsplan på cirka fem minuter. I Skärmarbrink finns anslutande tunnelbana linje 18 och i Gullmarsplan kan du enkelt byta till tvärbanan och bussar mot söderort.

Natur och fritid

Natursköna Björkhagen är en plats för dig som söker rekreation och naturupplevelser. Här finns en av startpunkterna på Sveriges längsta vandringsled Sörmlandsleden. Nackareservatet bjuder på löparslingor, motionsspår och badsjöar. På promenadavstånd finns också Sicklaskogen och Hammarbybacken, där du kan susa nerför pisterna vintertid eller löpträna uppför backarna under sommarhalvåret (om du orkar!). Gillar du att spela golf hittar du Björkhagens golfbana på nära håll.

Stadspuls, sport och kultur

På bara tio minuter kan du enkelt ta dig till Södermalms stora utbud av klubbar, restauranger, biografer och de trendiga kvarteren i SoFo. Ännu närmare ligger Globen och Tele2 Arena med ett enormt utbud av musik- och sportevenemang.

Anmäl intresse till Brf Björkstigen

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Cesar  Fuentes

Cesar Fuentes

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Martin Adolfsson

Martin Adolfsson

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Inredning

Brf Björkstigen Inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din bostad. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Välj inredning

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till