Hyreslägenheter i Trollhättan, Hälltorps gård

I det nya bostadsområdet Hälltorps gård Norra i Trollhättan bygger vi tillsammans med OBOS 84 nya hyreslägenheter. Här bor du med närheten till naturen och centrala Trollhättan. Vi har kunnat nyttja det statliga investeringsstödet vilket gör att hyrorna blir lägre än det hade blivit om vi inte fått stödet. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Trollhättan.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens uthyrningsregler

Om du är nyfiken och vill komma på visning hör av dig till ansvarig förvaltare Anders Tånghed, 0522-654469, anders.tanghed@riksbyggen.se.

Välkommen att titta in!

Vill du titta in i en lägenhet, då kan du klicka här och se en kort film. Den visar hur en färdigställd tvåa på 53 kvm i första etappen kan se ut.

Bostadsfakta

Avgift 4 900-8 000 kr/mån
Rum 1-3 rum och kök
Area 34-67 kvm
Antal 84
Byggår 2020

Hyreslägenheterna i Trollhättan

Det är totalt fem byggnader. Entrén till lägenheterna binds ihop av loftgångar. Fasaderna är klädda med stående träpanel. 

  • Individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi.
  • Individuell mätning och debitering av el.
  • IP Only levererar öppet stadsnät för bredband som ger möjligheten att teckna avtal med valfri tjänsteleverantör.

Lägenhetsinformation

Alla lägenheter har modern inredning och egen tvättmaskin och torktumlare (eller kombinerad tvättmaskin/torktumlare).

Parkering

Det finns 84 parkeringsplatser i området. Parkeringsplatserna kosta cirka 250 kr/månad och det går bra att ställa sig i kö för parkering i samband med att det tecknas hyresavtal för lägenheten.

Om området

Fastigheterna är belägna i det nya bostadsområdet Hälltorps Gård Norra som erbjuder närhet till natur och centrala Trollhättan. Hälltorps Gård Norra kommer att utgöras av hyreslägenheter, bostadsrätter och radhus, vilket sammantaget leder till att en ny stadsdel växer fram.

I närområdet finns Coop Konsum, Kvarnens förskola och Strömslundsskolan. Det är enkelt att ta sig in till centrala Trollhättan med cykel, bil eller buss. Sträckan trafikeras av busslinjerna 22 och 421. Restiden till innerstaden med buss är cirka 10—15 minuter och med bil tar det endast mellan tre och fyra minuter