Hyresrätter i Trollhättan

I det nya bostadsområdet Hälltorps gård Norra i Trollhättan bygger vi 84 nya hyresbostäder. Här bor du med närheten till naturen och centrala Trollhättan.

Bostadsfakta

  • Rum 1–3 rum och kök
  • Area 34–67 kvm
  • Status Preliminärt inflyttning för etapp A1 slutet augusti 2020, för etapp A2 slutet november 2020

Parkering

84 platser finns i området

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Fakta om huset

Det blir totalt fem byggnader varav tre ligger i etapp ett och två ligger i etapp två. Första etappen får 48 lägenheter och andra etappen 36 lägenheter. Entrén till lägenheterna binds ihop av loftgångar. Byggnaderna har grund av platta på mark. Fasaderna är klädda med stående träpanel. Moderna invändiga ytskikt. 

Alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare (eller kombinerad tvättmaskin/torktumlare).

Om området

Fastigheterna är belägna i det nya bostadsområdet Hälltorps Gård Norra som erbjuder närhet till natur och centrala Trollhättan. Hälltorps Gård Norra kommer att utgöras av hyresrätter, bostadsrätter och radhus, vilket sammantaget leder till att en ny stadsdel växer fram.

I närområdet finns Coop Konsum, Kvarnens förskola och Strömslundsskolan. Det är enkelt att ta sig in till centrala Trollhättan med cykel, bil eller buss. Sträckan trafikeras av busslinjerna 22 och 421. Restiden till innerstaden med buss är cirka 10 - 15 minuter och med bil tar det endast mellan tre och fyra minuter