Hyreslägenheter i Trollhättan

I det nya bostadsområdet Hälltorps gård Norra i Trollhättan bygger vi tillsammans med OBOS 84 nya hyreslägenheter. Här bor du med närheten till naturen och centrala Trollhättan. Vi har kunnat nyttja det statliga investeringsstödet vilket gör att hyrorna blir lägre än det hade blivit om vi inte fått stödet. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Trollhättan.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens köregler

Om du är nyfiken och vill komma på visning hör av dig till ansvarig förvaltare Anders Tånghed, 0522-654469, anders.tanghed@riksbyggen.se.

Välkommen att titta in!

Vill du titta in i en lägenhet, då kan du klicka här och se en kort film. Den visar hur en färdigställd tvåa på 53 kvm i första etappen kan se ut.

Bostadsfakta

Rum 1–3 rum och kök
Hyra 4 868 kr—7 947kr/månaden
Area 34–67 kvm
Status Preliminärt inflyttning för etapp A1 slutet augusti 2020, för etapp A2 slutet november 2020

Om bostäderna

Det blir totalt fem byggnader varav tre ligger i etapp ett och två ligger i etapp två. Första etappen får 48 hyreslägenheter och andra etappen 36 hyreslägenheter. Entrén till lägenheterna binds ihop av loftgångar. Byggnaderna har grund av platta på mark. Fasaderna är klädda med stående träpanel. Moderna invändiga ytskikt. 

  • Alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare (eller kombinerad tvättmaskin/torktumlare).
  • Samtliga lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Varmvatten: Individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning och den kommer att synas på din hyresavi.

El: Individuell mätning och debitering av el.

Bredband: IP Only levererar öppet stadsnät som ger hyresgästen möjligheten att teckna avtal med valfri tjänsteleverantör.

Bilderna är visualiseringar och kan skilja sig från verkligheten.

Parkering

84 platser finns i området.

Parkeringsplatserna kommer att kosta 250 kr/månad och det går bra att ställa sig i kö för parkering i samband med att det tecknas hyresavtal för lägenheten.

Parkering

84 platser finns i området.

Parkeringsplatserna kommer att kosta 250 kr/månad och det går bra att ställa sig i kö för parkering i samband med att det tecknas hyresavtal för lägenheten.

Om området

Fastigheterna är belägna i det nya bostadsområdet Hälltorps Gård Norra som erbjuder närhet till natur och centrala Trollhättan. Hälltorps Gård Norra kommer att utgöras av hyreslägenheter, bostadsrätter och radhus, vilket sammantaget leder till att en ny stadsdel växer fram.

I närområdet finns Coop Konsum, Kvarnens förskola och Strömslundsskolan. Det är enkelt att ta sig in till centrala Trollhättan med cykel, bil eller buss. Sträckan trafikeras av busslinjerna 22 och 421. Restiden till innerstaden med buss är cirka 10—15 minuter och med bil tar det endast mellan tre och fyra minuter