Hyreslägenheter i Skellefteå, Sjungande Dalen

Anmäl intresse

Hyreslägenheter i Sjungande Dalen/Orkestern är ett naturnära bostadsområde som ligger cirka två kilometer från centrala Skellefteå. Här finns det parker, elljusspår, kolonilotter och skogsstigar som förbinder stadsdelen med det populära Vitbergsområdet. I närheten finns Skellefteå lasarett och service som matbutik, lekparker och skola. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Skellefteå.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Boarea 40-90 kvm
Antal 204
Byggår 1970

Hyreslägenheterna i Skellefteå

Området består av nio hus uppförda 1970. Husen smälter bra in i omgivningen där det finns gott om träd och gröna ytor. I området finns lekparker och en grillplats. Det finns en kvartersgård, och en träningslokal som får nyttjas av hyresgästerna.

  • Värme och kallvatten ingår
  • Tvättstuga
  • Kabel-TV och bredband
  • Förråd

Parkering

Det finns 126 parkeringsplatser med el.

Balkong

De flesta lägenheterna har balkong.

Balkong

De flesta lägenheterna har balkong.

Om området

Närbutik, frisör, kyrka, lekplatser och skola finns i närheten. Busslinje 20 passerar genom området. I området finns en stor lekplats som stod klar hösten 2020. Här finns linbana, klätterställningar och sittplatser för fikastunder.

Riksbyggens bostadsrätter i Skellefteå

I Skellefteå finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Skellefteå