Hyreslägenheter i Skellefteå, Blomstergårdarna

Anmäl intresse

Blomstergårdarna i Skellefteå består av 42 hyreslägenheter som riktar sig till åldersgruppen +55, ett lugnt och trivsamt boende för den äldre generationen. Centralt beläget men samtidigt närhet till naturen med Skellefteälven, strandpromenaden och Nordanåområdet alldeles intill. Är du intresserad av detta boende, anmäl ditt intresse nedan.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 32-110 kvm
Antal 42
Byggår 1962

Hyreslägenheterna i Skellefteå

Lägenheterna varierar i storlek allt ifrån enrummare på 32 kvm till en trerummare på 110 kvm, snittlägenheten är cirka 50 kvm i denna byggnad. Bekvämt boende med hiss.

Detta boende riktar sig till den äldre generationen och är ett så kallat +55 boende. Hissar finns till samtliga våningsplan inklusive garageplan.

Parkering

Det finns fem varmgarage och tre parkeringsplatser med el.

Om området

Centralt beläget men samtidigt naturnära med Skellefteälven, strandpromenaden och Nordanåområdet alldeles intill. Alldeles i närheten finns en stor mataffär, bankomat, apotek och restauranger.

Riksbyggens bostadsrätter i Skellefteå

I Skellefteå finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Skellefteå