Hyreslägenheter i Skellefteå, Ringduvan

Kvarteret Ringduvan består av 48 hyreslägenheter och erbjuder ett av Skellefteås mest attraktiva lägen. Centralt beläget men samtidigt naturnära med Skellefteälven, strandpromenaden och Nordanåområdet runt hörnet. Är du intresserad av detta boende, anmäl ditt intresse nedan.

Bostadsfakta

Rum 1-4 rum och kök
Area 39-96 kvm
Antal 48
Byggår 2014

Hyreslägenheterna i Skellefteå

Ringduvan i Skellefteå stod inflyttningsklart våren 2014. Det nya huset har en lätt och luftig karaktär, med fasader av puts i en ljus färg och träinslag intill balkongerna.

Här finns allt ifrån mindre lägenheter på 39 kvm till rymliga fyrarummare på 96 kvm samt även några vindsvåningar. Ljusa och välplanerade bostäder med fina materialval och moderna lösningar. Flertalet av lägenheterna har en vacker utsikt över Nordanå eller den välplanerade och trivsamma innergården. Hissar finns till samtliga våningsplan inklusive garageplan. På Ringduvan bor man bekvämt och modernt med närhet till det mesta.

Gemensamhetslokal

En modern och fullt utrustad, rymlig gemensamhetslokal finns i huset. 

Parkering

Varmgarage med 33 parkeringsplatser. Hissarna går från bostadsvåning ända ner till garageplan. Carport med fem platser.

Nära Nordanå

Centralt beläget men samtidigt naturnära med Skellefteälven, strandpromenaden och Nordanåområdet alldeles intill. Alldeles i närheten finns en stor mataffär, bankomat, apotek och restauranger.