Bostadsrätter till salu i Skellefteå

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Skellefteå. Vi har många nyproducerade bostadsrätter på gång i Skellefteå. Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt har vi allt från små yteffektiva lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Nyproducerade bostadsrätter i Skellefteå

Vi har många nyproducerade bostadsrätter på gång i Skellefteå. Planerar du att köpa en nyproducerad bostadsrätt har vi allt från små yteffektiva lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer.

Vi vill veta vad du tycker

Vi på Riksbyggen lägger stor vikt vid att lyssna på våra kunder, och därför blir dina svar väldigt viktiga för hur vi ska anpassa våra kommande bostäder i Skellefteå - allt för att de ska passa dig som boende så bra som möjligt. Genom att medverka i vår enkätundersökning har du chansen att vara med och påverka din nya drömbostad.

Till enkäten

Lite närmare verkligheten

Det är inte mycket som överträffar det som går att uppleva här i Skellefteå – Guldstaden vid ett av världens mineralrikaste fält. Från Vitbergets magiska utsikt, sjöarna och skogarna till midnattssolen och norrskenet. Den rena luften tar vi ibland för självklart liksom skoterturerna, fisket och jakten. Här finns förutsättningarna att leva tryggt och samtidigt utforska nya drömmar. Att bo i Skellefteå är speciellt. Kanske beror det på människorna. Och att vi är lite närmare verkligheten.

 

Anneli och Ola fick tid för annat

Egentligen hade de inte tänkt så mycket på att sälja huset, men när drömlägenheten plötsligt dök upp gick allt väldigt fort. En perfekt planlösning, stor balkong och söderläge var det som de fastnade för. Och att komma lite närmare stan.

Om Anneli och Olas flytt

Vi söker mark

Vi vill gärna bygga ännu mer för att möta efterfrågan på bostäder och söker därför mark att bygga på. Har du eller någon du känner mark, hör gärna av dig. Kontakta Jonas Lundmark, bitr. marknadsområdeschef på 090-15 96 23.

jonas.lundmark@riksbyggen.se
Om Brf Utsikten

Storslagen utsikt

Bo på Getberget med härlig utsikt och cykelavstånd till centrala Skellefteå. Öppen planlösning och inglasade balkonger.

Se filmen om Utsikten

Hyreslägenheter i Skellefteå

I Skellefteå har vi även hyreslägenheter. Ställ dig i kö om du är intresserad av en hyreslägenhet i Skellefteå.

Läs mer och anmäl intresse

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp