Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Utsikten

1 890 000–4 790 000 kr
Anmäl intresse

Försäljningen pågår av våra nyproducerade bostadsrätter högt uppe på Getberget i Skellefteå. Här bor du med magisk utsikt över staden. Ljusa och moderna lägenheter nära rekreationsområden och centrum. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Pris 1 890 000– 4 790 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Boarea 60–89 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • uppvärmning
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

4 523–6 071 kr/mån
Våningar 8–10
Lägenheter 75
Status Försäljning pågår
Mäklare visning illustration
Visningar

Visningar

Onsdag 7 juni kl. 12:00-12:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Strömsörgatan 16B, vån 4. Anmälan krävs för att komma på visning, mejla mäklaren Jan-Erik Lööf. Kontaktuppgifter till honom hittar du längre ner på sidan.

Måndag 19 juni kl. 12:00-12:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Strömsörgatan 16B, vån 4. Anmälan krävs för att komma på visning, mejla mäklaren Jan-Erik Lööf. Kontaktuppgifter till honom hittar du längre ner på sidan.

Måndag 26 juni kl. 12:00-12:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Strömsörgatan 16B, vån 4. Anmälan krävs för att komma på visning, mejla mäklaren Jan-Erik Lööf. Kontaktuppgifter till honom hittar du längre ner på sidan.

Planering pågår
2020
Säljstart
21 oktober 2022
Byggstart
Februari 2023
Upplåtelse
Januari 2025
Inflyttningsklart
2025

Se Brf Utsikten växa fram

Produktionen pågår för Brf Utsikten och just nu är markarbetet i fokus. Där har vi de senaste veckorna täckt av ytorna av jord och även sprängt oss ned en bit i berget, där garage och källarvåningarna ska inrymmas. Framöver blir det att börja förbereda för grunden och de fundament som ska gjutas samt förläggning av rör som ska ligga under marken. Så kort sagt har vi snart nått botten och kan börja bygga oss uppåt.

Senaste nytt

Se husen redan nu

Med hjälp av en QR-kod kan du se husen uppförda på den plats där de kommer att stå. Upplev Brf Utsikten redan nu. Välkommen att fantisera dig bort till ditt nya hem.

Så här går det till - se filmen
Om Brf Utsikten

Storslagen utsikt

Bo på Getberget med härlig utsikt och cykelavstånd till centrala Skellefteå. Öppen planlösning och inglasade balkonger.

Se filmen om Utsikten

Bostadsrätter på Getberget i Skellefteå

Det är ett helt nytt kvarter som växer fram på Getberget i Skellefteå. Perfekt för dig som vill bo modernt i en lägenhet med öppen planlösning. Här bor du med magiskt storslagen utsikt över Skellefteå. Det är lika nära till skog och natur som till centrum.

Moderna lägenheter med slående utsikt

På Getberget planerar Riksbyggen för två punkthus om vardera tio våningar med totalt 75 bostadsrätter. Det handlar om 2-4:or som möjliggör ett bekvämare liv för dig som inte vill bo mitt i smeten men ändå ha nära till det mesta. Varje lägenhet utrustas med en stor inglasad balkong där du kan njuta av fika i vårsolen eller förlänga sommarkänslan långt in på höstkanten. För att göra livet lite enklare bygger vi ett garage under huset. Tänk vad bekvämt att slippa skotta bilen och leta parkeringsplats. Bara att parkera och sen ta hissen ända upp.

Miljön i fokus

I skogsbrynet på Getberget ovanför hyres- och bostadsrättshus från femtio- till sjuttiotalet bygger Riksbyggen med hållbarhet i fokus. Energieffektivitet och hållbara materialval är en självklarhet. Här kommer det att finnas solceller på taket, laddstolpar till elbil, smidiga cykelförråd och bra möjligheter för sopsortering. Dessutom kommer vi att skapa en fin innergård med grillplats och sittplatser.

Skellefteå växer

Skellefteå är en spännande stad som har mycket att erbjuda. Här finns promenadstråk längs älven, mysiga fik och smakfulla restauranger. Här finns även ett bra shoppingutbud som mixas med en lagom bit av natur, kultur och kullersten.

Går man några minuter från Skellefteå centrum kommer man till den grönskande strandpromenaden längs Skellefteälven och den charmiga småbåtshamnen och Stadsparken, en lummig oas mitt i staden. Här blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger och shopping ger Skellefteå dess gemytliga identitet.

Staden växer så det knakar. Bland annat finns här ett nybyggt kulturhus utöver det vanliga som kvalar in till världens högsta träbyggnader. Huset rymmer, förutom kulturutbud, ett helt nytt hotell med spa, restaurang med panoramavy och förstklassig övernattning. Dessutom satsar Northvolt stort och bygger en batterifabrik i utkanten av staden som genererar tusentals arbetstillfällen.

Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Getberget i Skellefteå

Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1–9.

Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter.

På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegym.

Anmäl intresse till Brf Utsikten

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Jan-Erik  Lööf
Jan-Erik Lööf
Fastighetsmäklare 070-916 08 62
Inredning

Brf Utsikten inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din lägenhet. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Välj inredning

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp