Hyreslägenheter i Skellefteå, Motvikten

Anmäl intresse

I Klintfors i Skellefteå, med en vackert virvlande å alldeles i närheten, finns hyreslägenheter för både barnfamiljer och seniorer. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Skellefteå.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 47-116 kvm
Antal 243
Byggår 1992

Hyreslägenheterna i Skellefteå

Området består av 13 hus som är byggda 1992. I fastigheten finns 243 hyresrätter. Husen smälter bra in i omgivningen där det finns gott om träd och gröna ytor. Det finns även lekparker och en grillplats på området. I övrigt finns en kvartersgård, bastu samt en träningslokal som får nyttjas av hyresgästerna. Det finns hiss i samtliga trapphus.

  • Tvättstuga finns i samtliga trapphus
  • Värme och kallvatten ingår i hyran
  • Kabel TV och bredband finns
  • Det finns förråd

Parkering

Det finns 76 garage och 84 parkeringsplatser i carport.

Balkong

Samtliga lägenheter har balkong.

Balkong

Samtliga lägenheter har balkong.

Om området

Klintfors är ett bostadsområde strax utanför centrala Skellefteå omgivet av grönområden. Avståndet till centrum är cirka tre kilometer. Alldeles i närheten finns en stor mataffär, bankomat, apotek och restauranger. I närheten finns förskolor och skolor. Områdets busshållplats, Uppfinnarvägen, trafikeras både av läns - och lokaltrafik.

Riksbyggens bostadsrätter i Skellefteå

I Skellefteå finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Skellefteå