Hyreslägenheter i Kåge, Brännsvedjan

Anmäl intresse

Kåge är en barnvänlig plats med lantlig karaktär, närhet till älven, hav och strövområden. I Kåge har du även nära till skola, förskolor, mataffär och vårdcentral. Det tar cirka 15 minuter att åka buss eller bil in till Skellefteå. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Kåge.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Rum 2-4 rum och kök
Boarea 50-94 kvm
Antal 99
Byggår 1980

Hyreslägenheterna i Kåge

Lägenheterna finns på markplan med egen uteplats mot söder alternativt balkong med söderläge.

Området består av nio tvåvånings hyresradhus i tegel som smälter bra in i omgivningen där det finns gott om träd och gröna ytor. I ett av husen finns det en förskola. Det finns även lekparker samt en grillplats i området. Husen är byggd 1980 och många lägenheter är totalrenoverade 2019.

  • Förråd finns
  • Kabel TV och bredband finns

Lägenhetsinformation

Grå plastmatta i samtliga rum utom vardagsrum där det är ekparkett. Klinker i hallen. 3-glasfönster och säkerhetsdörrar.

Parkering

I området finns 61 garage, 46 parkeringsplatser och 8 laddplatser.

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Om området

Kåge är en barnvänlig plats med lantlig karaktär, närhet till älv, hav och strövområden. I Kåge har du även nära till skola, förskolor, mataffär och vårdcentral. Det tar ca 15 minuter att åka buss eller bil in till Skellefteå.

Med Skellefteå bara en mil söderut finns goda pendlingsmöjligheter. Butiker och tempererat utebad mitt i centrum gör Kåge till en öppen och trivsam plats för människor i alla åldrar.

Riksbyggens bostadsrätter i Skellefteå

I Skellefteå finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Skellefteå